in ,

Politiet ønsker tips etter voldtekt i Stavanger sentrum

Foto: leserbilde

Pressemelding fra politiet

Natt til torsdag rundt klokken 04 fikk politiet melding om at en kvinne var blitt voldtatt i trappene som går fra Olav Vs gate – mellom Joker-butikken og vaktapoteket – til Kannikbakken.

Kvinnen har forklart at hun møtte en mann utenfor Burger King rundt klokken 02.35. Mannen og kvinnen gikk etter hvert sammen til stedet der voldtekten skjedde. Det er ingen relasjon mellom gjerningspersonen og fornærmede.

– Politiet var raskt på stedet og det ble sikret spor. Kvinnen ble sendt til voldtektsmottaket. Det er foretatt avhør av fornærmede og vitner, og politiet gjennomgår overvåkningsvideoer fra aktuelle områder, opplyser etterforskningsleder Beate Oftedal.

Mannen er beskrevet som 165-170 cm høy med slank kroppsbygning. Han er beskrevet som mørk i huden, trolig med asiatisk opprinnelse. Han hadde på seg lys dongeribukse, mørk boblejakke og mørke sko. Mannen snakket gebrokkent norsk og er trolig i 20-årene.

Den fornærmede kvinnen hadde på seg sort boblejakke, blå bukse og hvite sko. Kvinnen er ca. 175 cm høy. Hun har langt mørkeblondt hår. Kvinnen er i 20-årene.

Politiet ønsker tips fra folk som har opplysninger i saken. Det er interessant med observasjoner av mannen og kvinnen sammen. Det er også ønskelig med tips dersom noen har gjort observasjoner av den mistenkte gjerningspersonen før klokken 02.35 og etter klokken 03.15.

Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på tips.politiet.no/web/ eller på telefonnummer 02800.

Jærnytt

eksplosiver

Eksplosiver funnet i et bolighus i Sola kommune

Vannassen

Drukningsulukke i Vannassen