in ,

Nattens: vekter slått ned av kvinnelig butikktyv og flere bortvisninger

bortvist
Krangel

Nattens: vekter slått ned av kvinnelig butikktyv og flere bortvisninger

SANDNES: Vekter slått ned av en kvinnelig butikktyv i 30 årene. Ble stanset av den sivile vekteren da hun var i ferd med å stjele. Varene kom til rette. Damen stakk fra stedet. Forholdet anmeldes. Ikke alvorlig skadet.

ANNONSE


Stavanger, Piren Pub kl 2300: Kvinne bortvist etter å ha laget bråk inne på stedet. Bortvist fra Stavanger sentrum resten av natten.
Kvinnen som ble bortvist returnerte til stedet igjen. Hun ble tatt med inn til stasjonen og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Skagen, Stavanger kl 0130: En patrulje kom over en mann (22) som urinerte utenfor et hotell på Skagen. Han ble anmeldt for forholdet.

Stavanger sentrum kl 0245: Beruset mann (23) lagde bråk inne på et utested på Strandkaien, etterpå kastet han rundt på en stol i sentrum. Påtalt og bortvist fra sentrum resten av natten.

Stavanger, Torget kl 0305: To personer som tidligere i natt ble bortvist returnerte til sentrum. Det ble besluttet å innbringe dem til arrest for bøtelegging, og i den forbindelse satte de seg til motverge. Politiet fikk raskt kontroll, og de ble kjørt i arrest.

ANNONSE


førerkortbeslag

Nattens: mindreårig gutt stanset uten førerkort og flere bortvisninger

sovende mann arrestert

Nattens: Politiet jaktet på mann i rosa badekåpe