in ,

Nattens: Veggplater blåste av boligblokk

Veggplater blåste av boligblokk i Jåttåvågen. Foto: leserbilde

Kl 23 lørdag kveld ble 40–50 veggplater blåst av en blokk i Jåttåvågen i Stavanger. Ingen ble skadd da veggplatene, som er 2×0,5 meter store, havnet på sjøen i de kraftige vindkastene. Brannvesenet følger opp utover natten. HRS er varslet i og med at platene blåste til sjøs.

Veggplater
Veggplater blåste av boligblokk i Jåttåvågen. Foto: leserbilde

Sandnes kl 2326: Utrykningspolitiet utført promillekontroll i Hoveveien. 17 kontrollerte, 1 anmeldelse for mistanke om kjøring i beruset tilstand. Kvinnelig fører i midten av 20-årene. Førerkortet ble beslaglagt og bilen avskiltet. Der var bruksforbud på den, grunnet div. tekniske problem.

Stavanger kl 0035; vekter melder om slagsmål på utested i sentrum. Patrulje til stedet og i kontakt med noen av de involverte. En av dem, en mann i begynnelsen av 30 årene, ble fraktet til legevakten. Mistanke om knekt nese og tann. Uvisst hvem som har gjort hva. Politiet oppretter sak på kroppskade.

Stavanger kl 0306; patrulje stanset bil hvor fører mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen, som er i slutten av 20-årene, ble kjørt til legevakten for blodprøvetaking. Førerkortet ble beslaglagt og sak opprettes.

Flere innbrudd i morgentimene:

Sandnes: Melding klokken 0619 om innbrudd i bedrift i Stavangerveien. To vinduer knust. Noe kontanter kan foreløpig sees stjålet. Negativt søk etter gjerningspersoner.

Sandnes: Innbruddsalarm i bedrift i Kobberveien utløst klokken 0703. Ett vindu knust. Foreløpig uvisst om noe er stjålet. Negativt søk.

Sandnes: Innbruddsalarm i bedrift utløst i Gamle Forusveien klokken 0805. Knust vindu. Gjerningspersonen(e) har vært inne men møtt låste dører. Negativt søk etter gjerningspersoner.

Stavanger: Melding kom inn til politiet klokken 0830 om en mann som knuste et vindu i Brattåsveien. I forbindelse med hendelsen ble det hørt krangling. Det skal ikke bo folk i leiligheten der ruta ble knust. Mannen forsvant i retning Hillevåg. Ingen mistenkte.

Sandnes: Klokken 1240 fikk politiet melding om at en mann hadde knust en rute i samme bedrift som ble utsatt for innbrudd i Stavangerveien tidligere i dag. Etter god hjelp fra publikum kunne politiet klokken 1307 pågripe en mann i 50 årene. Han sitter nå i arresten. Videre etterforskning vil forhåpentligvis gi politiet svar på om den pågrepne mannen kan settes i forbindelse med samtlige innbrudd på Sandnes i dag.

Avatar

Jærnytt

nattens

Nattens: kjørte i 161 km/t på E39

Daleveien

Daleveien: bil kjørte av veien og havnet på taket