in ,

Nattens: Væpnet aksjon i Stavanger

Slik var lørdag kveld og natt til søndag:

Stavanger, Madla kl. 18.17, en ærlig kvinne i 70 årene fra Tananger fant en mappe med smykker på tur. Smykker til en verdi av 300.000,- tilbakelevert av politiet til et lykkelig firma som hadde mistet disse ifm visning. Dusør på 4500,- utbetalt. Begge parter forblir anonyme.

ANNONSE


Stavanger, Storhaug, kl .2125. Politiet har gjennomført en væpnet aksjon inne i en leilighet etter melding om pågående knivtrussel. Kontroll på en mann og en kvinne i 50 årene. Ingen skader og politiet etterforsker saken på stedet.

Bryne kl. 22.53: Mann i slutten av tenårene kunne ikke oppføre seg på et utested i sentrum. Politiet til stedet og bortviste mannen fra sentrum. Kl 00.52: Mannen dukket opp igjen, og vil bli anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Stavanger, kl. 00.06: Mann i 20 årene spyttet på en vakt ved et utested i sentrum. Mannen bortvist og vil trolig bli anmeldt i ettertid.

Stavanger, kl. 01.00: Mann i begynnelsen av 20 årene hadde vært ufin på et utested i sentrum og kastet ut fra stedet. Dette hadde han vanskelig for å forstå og politiet måtte tilkalles for å bortvise mannen.

Stavanger, kl. 03.08: melding om en person som tagget på et busskur i Dusavikveien. En mann i 30 årene påtruffet i nærheten i besittelse av spraybokser. Mannen avhørt på stedet og dimittert. Sak.

ANNONSE


knivstukket i Egersund

Politi knivstukket i Egersund

væpnet aksjon på Madla

Væpnet aksjon på Madla