in ,

Nattens: utested måtte stenge pga manglende vakter

Stavanger: ca kl. 01.40 fikk et utested i sentrum pålegg av politiet om å stenge lokalene da de ikke hadde klart å fremskaffe godkjente vakter. Det var en politipatrulje som foretok kontroll av utestedet. Kl. 02.28 var lokalene tømt og dørene stengt.

ANNONSE


Bryne kl. 02.15 Mann i 40 årene pågrepet og innsatt arrest etter å ha slått til en mann i 50-årene. Hendelsen skjedde i sentrum. Uklar foranledning. Den fornærmede mannen ble fraktet til legevakt for undersøkelser. Sak opprettes.

Stavanger kl. 03.12 En politipatrulje kom over en beruset mann (20 år) som kastet en livbøye på sjøen ved Skagenkaien. Mannen innbragt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Stavanger kl. 03.36 Madla: En bil har kjørt over en midtrabatt, pløyd ned et par skilt og stukket fra stedet. Aktuelle bil funnet ved Nedre Stokkavei, men ingen fører å se. Patruljen foretar undersøkelser.
Kl 07.25 meldte politiet at en mann (45) var pågrepet på bopel mistenkt for å kjørt bilen i ruspåvirket tilstand. Fremstilt for lege og blodprøve sikret. Sak opprettes.

ANNONSE


Avatar

Written by

nattens

Nattens hendelser på Bryne og i Stavanger

Akkurat Nu

Marianne Sund – singelslipp – «Akkurat Nu» 31. mai