in ,

Nattens: utelivet flyttet seg til matbodene i sentrumskjernen

I natt har det kommet 50 meldinger om forstyrrelse av natteroen i tidsrommet 2230 – 0300. Politiet har vært på svært få av disse fordi de har hatt andre mer prekære oppdrag. Etter kl 0000 flyttet utelivet seg til matbodene i sentrumskjernen, disse har lengre åpningstider (04).

Stavanger 01.41: Fest med 30 – 40 deltagere i en liten sentrumsleilighet avsluttet av politiet. Muntlig pålegg.

Stavanger: Politibåten har kontrollert en båt hvor fører var beruset. (Straumsundet) Fremstilles legevakt for blodprøve, sak opprettes. Båtførerbevis beslaglagt.

Sandnes: Politiet er på Austrått fotballbane hvor vi fikk melding om skadeverk. Politiet i kontakt med ungdommer på stedet. Politiet finner ikke noe skade på noe, og avslutter uten videre tiltak.

Stavanger: Slagsmål utenfor restaurant i Nedre Strandgate. Politiet på stedet, har kontroll på 3 personer som har sloss.

Stavanger: 20 åring bortvist fra Stavang sentrum. Kranglet med vektere på et utested og var svært beruset.

Stavanger Vakt ved utested oppdaget flere unge som benyttet falsk id for å komme inn. Ungdommene ble aggressive når id kort ble fratatt. Ungdommene stakk vekk før politiet kom.

Stavanger: Mann i 20 årene tatt for kjøring i påvirket tilstand på Våland. Han har heller ikke gyldig førerkort. Det var tre personer i bilen. Alle var beruset – oppførte seg meget dårlig. Utagerte, kastet øl på et hus osv.

Sandnes: Bil stakk fra politiet i Solavegen. Ble stanset etter en kort forfølgelse. Mann og kvinne i bilen. Mann i 30 årene erkjenner å ha kjørt i ruset tilstand.

Avatar

Jærnytt

talentleir

Tilja (15) og Linneah (14) måler seg mot Norges beste fotballjenter

Bilbrann på Sola