in ,

Nattens: Ung mann slått ned på Klepp

Slik var natt til søndag for politiet:

Stavanger: Ordensforstyrrelse på utested, politiet er på stedet. 2 menn som krangler og truer hverandre. Politiet har bortvist 1 mann på 25 år fra sentrum, var hissig og ufin.

ANNONSE


Sandnes: 2230. Politiet kontrollerte en mann, 20 år, i Øykjabakken. Fremstod som påvirket. Erkjente bruk av narkotika. Anmeldt

Sandnes: Politiet har gjennomført promillekontroll i Stavangerveien i tiden 2300-0000- 162 kontrollerte bilførere. Ingen utslag.

Stavanger: Mann i midten av 30 årene anmeldt for urinering på offentlig sted. Innbragt til arrest ,da han tidligere i kveld, var bortvist fra sentrum pga ordensforstyrrelse.

Stavanger: 0005. To menn i 20 års alderen og anmeldt for vold og trusler mot politiet. Den ene av de to mennene kom med verbale trusler mot politiet, den andre forsøkte å slå etter politiet. Begge to innsatt i arrest.

Stavanger: 0030. Mann i tenårene bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Anmeldt.

Kleppe: 0105. Melding om at en mann i tenårene var nedslått. Han ønsket ikke legetilsyn. Politiet tok avhør av fornærmede. Mistenkte, en mann i slutten av 40-årene, var forsvunnet fra stedet da politiet kom.

Stavanger: 0120: Politiet kontrollerte en mann i midten av 20 årene som var i besittelse av stjålet sykkel. Sykkelen beslaglagt. Anmeldt.

Stavanger: 0125. Melding om ulmebrann i campingvogn i Nedstrandsgata. Politiet og brannvesenet var på stedet. Ingen personer i vognen. Kun røyk. Ikke flammer. Sak opprettet.

Stavanger: 0130. Mann i midten av 20 årene kranglet med dørvakter i beruset tilstand. Ble bortvist fra sentrum. Etterkom ikke pålegget. Innsatt i arrest og anmeldt.

Sandnes: 0200. Politiet ble tilkalt av en taxi sjåfør, som hadde en passasjer i bilen som hadde sovnet. Passasjeren, mann, i slutten, 20 årene var i besittelse av mindre mengder narkotika og noen tabletter. Mistenkte blir og anmeldt for vold mot politiet da han forsøkte å slå etter politiet. Innsatt i arrest og anmeldt.

Stavanger 0230 .Mann, 23 år, bortvist fra sentrum pga bråk og ufin oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Anmeldt

 

ANNONSE


Vannlekkasje

Vannlekkasje i Fabrikkveien på Forus

Trafikkuhell på Bråstein

Trafikkuhell på Bråstein