in ,

Tre funnet omkommet etter brann

Tre funnet omkommet etter brann

Klokken 05.24 natt til lørdag fikk politiet melding om brann i en campingvogn på Sokn camping i Rennesøy kommune. Campingvognen var overtent da nødetatene kom til stedet.

ANNONSE


– Tre personer er bekreftet omkommet etter brannen. Disse ble funnet i campingvognen som brant. Det er ikke meldt om flere savnede enn de tre som er funnet omkommet. Kriminalteknikere jobber på stedet og politiet etterforsker saken, opplyser etterforskningsleder Per Gunnar Kvame.

Det er gjennomført flere avhør av vitner og dette arbeidet vil fortsette utover dagen.

De omkomne vil bli obdusert, og det er for tidlig å si noe om identiteten. Politiet kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

Oppdatering kl 13.00:

Politiet viser til tidligere pressemelding angående brannen på Sokn camping i Rennesøy kommune der tre personer er bekreftet omkommet.

De omkomne er sendt til obduksjon, og det vil trolig ta noen dager før politiet har sikker identifikasjon. Politiet har imidlertid grunn til å tro at det en familie bestående av far, mor og sønn – bosatt i Sandnes kommune – som omkom. Politiet vil ikke gå ut med mer detaljert informasjon nå. Det er ikke flere savnede etter brannen.

Det er foretatt avhør av en rekke vitner på campingplassen, og kriminalteknikere driver fortsatt undersøkelser på stedet. Etterforskningen pågår for fullt, men det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen.

Kilde: Politiet

ANNONSE


sovende mann arrestert

Nattens: skudd avfyrt i Varhaug sentrum

Politi

Nattens: mye bråk og fyll i distriktet