in ,

Travel natt: Pågrepet med kniv i Sandnes sentrum

Pinse
En mann i 30-årene kom i natt med svært truende uttalelser utenfor et utested i Sandnes. Mannen bar en kniv ved pågripelsen. Under transporten til arresten klarte han å sparke ut døren på politibilen. Foto: leserbilde

Politiet ble lørdag kveld nedringt av meldinger om høy musikk og festbråk.

Russen samlet seg både ved Sola Strandhotell og ved Flymuseet i natt. Flere av bussene fikk pålegg om ikke å spille musikk slik at den kunne høres utenfor bussene. Mekjarvik var også et samlingspunkt.

Klepp kl 1840: melding om mann med øreklokker som går rundt og skriker. Virrer ut i veibanen. Patrulje i kontakt med mannen, som er i begynnelsen av 20-årene. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse og er bortvist fra Klepp i 24 timer.

Stavanger kl 1940; politibåten har stanset en båt i Vågen. Holdt alt for høy fart inne i havnebassenget, samt at han er beruset. Båtfører er en gutt på 17 år. Fremstilles legevakten for blodprøvetaking.

Klepp kl 2023; brann i kjøretøy. Bilfører forsøker å slukke selv.

Sandnes: Fest på Stangeland fikk besøk av politiet da ungdommen der laget en del støy og var til sjenanse for nabolaget. Festdeltagerne fikk beskjed om å avslutte og holde seg innendørs.

Stavanger: Flere patruljer befinner seg på en adresse på Storhaug der en mann klokken 23 ble sett viftende med en stor kniv. Han var hissig og oppførte seg på en svært skremmende måte. Klokken 2332 meldte patruljene at de har kontroll inne på adressen.
Kl 23.58: Patruljene har identifisert gjerningsmannen, men ikke funnet den omtalte kniven. Det var flere mennesker i leiligheten. Leietaker ble pålagt å avslutte festen. Mannen som angivelig skal ha viftet med en kniv er i 20 årene.

Stavanger: Ung gutt (18) ble cirka klokken 2310 truet til å gi fra seg diverse alkohol ved Vaulen badeplass. Gjerningsgutten sa at han hadde kniv. Flere patruljer søker etter gjerningspersonen som var sammen med flere andre. Det skal dreie seg om yngre gutter. Klokken 23.39 hadde hundepatruljen har kontroll på to personer. De to guttene hadde gjemt seg i noen busker på Vaulen badeplass og overga seg da politihunden nærmet seg skjulestedet. De er 14 og 16 år. De to guttene anmeldes begge for trusler og tyveri. Foreldrene er varslet og guttene er nå hos barnevernsvakten.

Sandnes: Melding fra en mann på Lura om en tyv som har stjålet diverse gjenstander fra en container. Melder har kontroll på tyven som bærer på en sekk med diverse gods. Mannen i 30 års alderen legger tyvegodset på plass og bortvises fra stedet til i søndag morgen.

Sandnes: Melding klokken 0045 om en mann som hadde kommet med svært truende uttalelser utfor et utested. Han skulle også angivelig være i besittelse av en kniv. Politiet fikk like etter kontroll på den aktuelle mannen som er i 30 årene. Han var i besittelse av en kniv ved pågripelsen. Under transporten til arresten klarte han å sparke ut døren på politibilen.

Stavanger kl 02.16: Flere personer på forskjellige adresser i sentrumsområdet har fått pålegg om å roe ned skrik, skrål og høy musikk. Dersom de ikke følger pålegget de har fått vil de bli anmeldt.

Stavanger kl 02.23: Mann (34) anmeldt for såkalt “kompiskjøring”. Stanset i Kannikgata.

Sandnes kl 03.25: Melding om en mann som lå midt i Gravarsveien. Virket full. Kom seg etter hvert på beina. Kjørt hjem.

Stavanger kl 04.01: Mann i 50 årene anmeldes for pirattaxikjøring. Bilen ble avskiltet og fører fikk bruksforbud på den.

Time kl 04.41: Mann (24) innsatt i arrest etter å ha blant annet kastet en stein inn i vinduet på en bil på Bryne. Han var usedvanlig beruset – noe som var med på å kvalifisere han til et opphold i arresten.

Avatar

Jærnytt

Jæren Naturfotofestival

Flott fotoutstilling på M44

nattens

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk på Sunde