in ,

Nattens: travel natt med mye fyll og bråk

Foto: Politiet
Foto: Politiet

Nattens: travel natt med mye fyll og bråk

En person bortvist fra Bryne sentrum, og en person bortvist fra Sandnes sentrum,  grunnet fyll og bråk. Begge menn i 20 årene. I tillegg til de som ikke etterkom pålegg, ble tre unge menn bortvist fra Stavanger sentrum grunnet fyll og bråk, og kvinne(17) for falsk id.

ANNONSE


Klokken 21.41: Statoil stasjonen på Lagårdsv. i Stavanger ba om hjelp til å bortvise en person som tigget bensin til sin egen bil.. Var kjørt før patruljen kom.

Klokken 21.57: Trafikkuhell i kysset Madalveien/Morgedalsveien. To biler som har kollidert. Tilsynelatende ingen personskade. Ingen mistanke om rus. Den ene bilen må taues.

Klokken 23.23: melding om vinglete kjøring. Aktuelle bil stanset ved Hillevågstunnelen, mann(59) anmeldes for promillekjøring.

Klokken 00.12, Stavanger sentrum: Mann (18) fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum, men dukket opp igjen. Han blir anmeldt.

Klokken 00.45, Stavanger sentrum: Mann(18)valgte å urinere ute i det offentlige rom. Han blir anmeldt for urineringen, og bortvist fra sentrum.

Klokken 01.43, Stavanger sentrum: Enda en mann (20) fulgte ikke pålegget han fikk om å holde seg borte fra sentrum pga bråk. Anmeldes og i arrest.

Klokken 03.10: Stavanger sentrum. Mann i slutten av 30 årene pågrepet i det han forsøkte å stjele en liten motorbåt. Anmeldes. Innsatt arrest

ANNONSE


førerkortbeslag

Nattens: Knuffing på Torget i Stavanger og dame i arresten på Bryne

promillekontroll

Bilførere med promille