in , ,

Travel “lillelørdag”

Slik var onsdags kveld og natt:

Stavanger: Politiet har i løpet av kvelden innbrakt 6 gutter i alderen 13-16 år mistenkt for bruk av hasj. Fire av dem har avgitt positive prøver. Det blir opprettet politisaker på samtlige. Flere av guttene er kjent for politiet. Videre oppfølgning av politiet og barnevernet.

Stavanger: Kl 2215 ble det meldt om en kollisjonsskadet bil i Sophus Bugges gate. Bilen var meldt stjålet. Rett i nærheten pågriper politiet 2 personer (28 og 38 år) som politiet mener kan knyttes til den stjålne bilen. Sak opprettet, begge innsatt arrest.

Stavanger: Politiet til et utested hvor en gjest plager andre gjester samt nekter å gå. Kvinne i 50 årene bortvist fra stedet, ikke sak.

Stavanger: 1 mann på 27 år kjørt arrest etter å ha utøvd skadeverk på en drosje. Mannen rev av drosjeskilt og antenne på bil og kastet dette i Breiavannet. Forholdet blir anmeldt.

Stavanger Melding om bil som har kollidert i Sandnesgata. Politiet har kontroll på fører, er overstadig beruset. Opplyser selv at han har drukket veldig mye. Bilen har store skader og bilberging er rekvirert.

Politiet er ferdig på stedet. Bilberger tar bilen med seg. Fører blir anmeldt, og blodprøve tatt. Fører blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Stavanger: Noen veldig fornøyde fotballsupportere synger sangen sin til irritasjon for noen som ikke er så fornøyde. Politiet på stedet og megler. Noen har filmet opptrinnet, denne er vurdert av politiet men VAR ikke nødvendig som bevis. Ingen sak.

Avatar

Jærnytt

Bil kjørte gjennom autovernet

Bil kjørte gjennom autovernet

Knivstikking på Nærbø

Knivstikking på Nærbø