in ,

Tofteberg – «Line up behind me»

Tofteberg

Etter en meget god mottakelse av debut-singelen «Hands Burned» er Tofteberg igjen frempå med ekte håndspilt vare i sjangeren melodiøs rock. Oppfølger låten «Line up behind me» er noe mørkere enn debuten både i produksjon og tekst, men både energien og troverdigheten minst like høy som sist. Tofteberg er helt klart på vei til å finne sitt uttrykk i rekordfart, og bruker energien stadig mer fokusert og målrettet.

«Line up behind me» handler om mennesker som ikke gjør noe med livet sitt, men samtidig kritiserer dem som tør å stikke nesa fram. En selvbiografisk betraktning de fleste av oss kan kjenne seg igjen i.

Se opp for en som tør å stikke nesa fram. Tofteberg er kommet for å bli! «Line up behind me» er tilgjengelig på de fleste streaming-plattformer fra 05.07.2019

Låten er spilt inn i Skambra Studio med Jørgen Manke som produsent. Medvirkende på låten er:

  • Krister Tofteberg – Vokal og akk.gitar
  • Tommy Grude – El-gitar
  • Ørjan Kjøs – Bass
  • Toma Rovik – Trommer

Om artisten:

Krister Tofteberg er opprinnelig fra Sarpsborg men flyttet til Jæren i 2001.
Han har siden den gang vært aktiv i det lokale musikkmiljøet og har spilt jevnlig både alene og sammen med andre musikere.

Nå tar han sats og gir ut sin egen musikk. Tekstene er hentet fra eget liv og omhandler opplevelser, opp og nedturer, og personer som har kommet og gått. Krister synger med innlevelse og nerve, og det merkes. Det gir både låtene og hans opptreden troverdighet og sjel. Det er noe ved denne mannen som bare trenger igjennom.

Hør på Spotify

Tofteberg
Krister Tofteberg – Vokal og akk.gitar

Avatar

Jærnytt

havnet på jordet

Nattens: stakk fra kontroll – havnet på jordet

pass

Nødpass utstedes ved avviklede passkontor inntil videre