in ,

To personer pågrepet etter voldshendelse på Nærbø

Nærbø

Ca. kl. 16.25 fikk politiet melding om at en person var skadet i en voldshendelse i Opstadvegen på Nærbø. Politiet bevæpnet seg og rykket ut til stedet med flere patruljer.

Fornærmede ble fraktet til Stavanger Universitetssjukehus og behandles for stikkskader. Mannen skal ikke være livstruende skadet.

To personer pågrepet

– Rundt kl. 18.30 pågrep politiet to unge menn på Nærbø. De er siktet for grov kroppsskade. De pågrepne vil bli avhørt i kveld eller i morgen, sier jourhavende jurist Anne Mette Dale.

Fornærmede vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre. Politiet kan foreløpig ikke gi flere opplysninger om de siktede eller fornærmede.

Etterforskes videre

Politiet jobber videre med blant annet vitneavhør og tekniske undersøkelser for å få klarhet i hendelsesforløpet. Det er tidlig i etterforskningen og politiet kjenner foreløpig ikke motivet for voldshendelsen. Det vil ikke bli gitt flere opplysninger i kveld.

Politiet ber folk som kan ha opplysninger i saken om å tipse politiet via https://tips.politiet.no/web/ eller på tlf 02800.

Jærnytt

Hana

Én person er mistenkt for hendelsen på Hana

Nærbø

Nærbø: Siktede og fornærmede avhøres