in ,

Tett på: Randi Engelsvold

Randi Engelsvold, visesanger/skribent frå Jæren, slapp sitt tredje album «Når månen er med» 8 sept 2017

Hennes utrykk er nært , og på eigen dialekt, – og i dette ligg også hennes personlege signatur. Denne plata skildrer ho allt frå følelser, ønske om fred , til både gode og mindre gode relasjoner. Randi er på denne plata meir tydeleg og open i tekstutrykket enn tidlegare.

Foruten eigne tekster har ho brukt både Ingvar Hovland, Ottar Engtrø, Martha Elisabeth Landa og Heidi Strand Harboe sine.
Dette gjer plata variert, og det veksler frå det poetisk vakre, til det meir enkle og kvardagslege tekstutrykk. Melodiene går frå sakte balader til meir pop/jazz og folk.

Albumet fekk terning 5 i Stavanger Aftenblad.

Albumet fekk terning 5 i Stavanger Aftenblad. Det same fekk ho på singelen “Skogen for tre” som ho slapp 19 mai (ein liten forsmak på plata). Den blei også «Ukens single».

Randi Engelsvold
Foto: Ingeborg Skrudland
Design: Angelica Manke

Musikere på plata

Piano og kor: Jørgen Manke / gitar og fløyte: Dag Sindre Vagle / trommer, perkusjon: Knut Egil Kristiansen/ bass og kor: Ørjan Kjos / trompet:Rune Grinde Pedersen / el-gitar: Hans Berge Stokkeland og Tom Weum / kor: Angelica Manke /

Produsent: Jørgen Manke
http://360music.no/index.html

I samband med albumet «Når månen er med « er Randi og hennes musikere tildelt støtte til releaseturne frå Rogaland fylkeskommune, og har i desse tider fleire konserter utover hausten. Hovedreleasen var i Høghuset på Bryne i Vidsyn i 19 etage 8 sept. Med formidabel utsikt over det Jærske landskap, stor,høg himmel, og vid horisont mot havet, vart det ei perfekt ramme for hennes musikk og utrykk.

Neste konsert er på fredag 22 sept i Rosehagen på Jørpeland. Ho skal også ha konserter på Kvitsøy i Hummerhuset og Bersagel i Naustene.
Musikere på konserten(e) er Gunvald Hagen – piano, Knut Egil Kristiansen – Trommer/perkusjon og Ørjan Kjos – bass.
(På hovedreleasen var også Dag Sindre Vagle med på gitar og fløyte)

Framover ventes både musikkvideoer og ei meir utadvent Randi. Ho har funnet sin sjanger og framstår som ein moden artist som har funne veien heim både i studio og på scenen. Kritikerne har allerede kasta terningen, og nå gleder ho seg til å møte sitt publikum på nært hold. Velkommen til ein nær, varm og harmonisk opplevelse. Velkommen til konsert med Randi Engelsvold.

http://www.randi-engelsvold-musikk.com/

Jærnytt

tyveri

Porsche Cayenne stjålet på Storhaug

Buss for tog i helgen