in ,

Svært travel natt for politiet

Det har vært en svært travel natt for politiet, les alle hendelsene her:

Stavanger/Sølvberget 2047: guttegjeng anholdt etter at det har blitt knust noen flasker på stedet. 8 -10 gutter som har fått navnet notert ned. En av guttene ble kjørt til barnevernsvakta. Guttene er 14 – 16 år.

ANNONSE


Stavanger/Østervåg 2127: Mann i 30 årene tatt for butikktyveri av vektere. Politiet er på stedet.

Stavanger/Hafrsfjord: Politiet fikk melding kl 2140 om at en mann skal ha blitt utsatt for vold av flere maskerte personer. Bevæpnet politi er på stedet, og snakker med vitner for å få mer informasjon. Ambulanse har tatt med seg 3 personer, og det er ikke snakk om store skader. Vitner på stedet sier at det er avfyrt skudd på stedet, og at gjerningsmenn har stukket fra stedet. Politi har funnet tomhylse fra startpistol på stedet. Ingen personer pågrepet etter hendelsen.

Stavanger: 2000-2400.Arrangement: We love the 90S. God stemning og publikum, ca 3000 stk oppførte seg fint. To menn, i 20 årene, innbragt pga beruselse. Den ene av disse to blir anmeldt for å nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

Stavanger: Like over midnatt ble to menn i 20 årene og en mann i slutten av 30 årene innbragt til arrest etter at de nektet å etterkomme pålegg fra politiet. De hadde laget bråk på et utested.

Stavanger 0200: Fire menn i 20 års alderen ble anmeldt da de hadde vært involvert i en slåsskamp. Mennene ble bortvist fra sentrum etter hendelsen.

Stavanger 0220: Bruk/ besittelse av narkotika. Tre gutter i tenårene blir anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. De mistenkte ble straksavhørt. Sak

Sandnes 0320: Mann i slutten av 20 årene bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel i beruset tilstand.

Kjøring i rus:

Sandnes Jærvn.: Politiet har avholdt promillekontroll i tiden 0120-0200. 42 kontrollerte førere. Ingen utslag.

Sandnes 0330: Mann i 30 årene anmeldt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Fremstilt på legevakten for blodprøve. Førerkortet beslaglagt. Sak.

Bryne 0430: Mann i 40 årene og dame i 20 årene ble kontrollert i en bil. Begge to fremstod som ruset. Ingen av de hadde gyldig førerkort. Uklart hvem som hadde kjørt. Fremstilt på legevakten for blodprøve. Bilen ble tauet av bergingsbil. Sak

Innbrudd:

Agneveien, Sandnes kl 0845: I løpet av natten – mens folk i huset lå og sov – har uvedkommende brutt seg inn i huset og stjålet en rekke gjenstander. En nyere VW Caddy, rød av farge med regnr: RL10649 ble også stjålet fra huset.

ANNONSE


Nattens: 6 biler sprayet med brannslukningsapparat

sovende mann arrestert

Les om nattens hendelser her