in ,

Nattens: svært berusede ungdommer på Jærhagen

Slik var natt til tirsdag:

Klepp kl 00.07: Melding om flere overstadig berusede ungdommer ved Jærhagen. Politiet har kontaktet foreldre for henting av 2 jenter på 15 -16 år som var veldig beruset.

Stavanger kl 00.57: Politiet kjører til Røyneberg hvor det på et busstopp skal ligge en svært beruset person å sove. Politiet på stedet, kjører den berusede mannen hjem.

Stavanger kl 01.53: Politi og ambulanse på vei til utested på Skagenkaien. Skal være en person som skal ha fått knust et ølglass i hodet. Fornærmede har fått kutt i ansikt som må syes. Blir kjørt legevakt. Politiet leter etter mistenkte som stakk ut bakveien rett etter hendelsen. Kl 02.08: Politiet har kontroll på mistenkte. Mistenkte, kvinne 24 år forsøkte å løpe fra politiet, men ble innhentet. Kjøres arrest. Sak opprettet og vitneavhør tas på stedet av patruljen.

Stavanger kl 03.25: Melding fra ordensvakter på utested om dårlig stemning. Politiet er på stedet. Forholdet endte opp med at 3 menn på 33, 22 og 20 år ble bortvist fra sentrum. Mannen på 22 år ble også anmeldt for forulempning av offentlig tjenestemann. Sak opprettet.

Avatar

Jærnytt

nattens

Nattens: Mann slått ned

rus-kjøring

Nattens: stanset meget beruset mann i bil