in , ,

Nattens: stakk fra kontroll – havnet på jordet

havnet på jordet
Foto: leserbilde

Det har vært en travel natt for politiet i hele distriktet. Det har blitt har gitt et tjuetalls bortvisninger og pålegg. Politiet har også løst opp slagsmål og har tatt promillister. Det har blitt stanset noen fester, men nedprioritert andre. Ingen meldinger om alvorlig skadde så langt.

Stakk fra politiet under kontroll

Sandnes: Utrykningspolitiet meldte observasjon av bil som stakk fra dem i høy hastighet i retning Malmheim. Politiet mistet observasjon på bilen. Kort tid etter fikk vi melding om at bilen var kjørt ut på et jorde. Fører har stukket fra stedet. Vi leter med patruljer og hund i området.
Klokken 03.54 meldte politiet at de hadde kontroll på alle som var i bilen. Ingen var skadd.

Skadeverk på flere biler på Trones

Sandnes – I løpet av natten har det blitt gjort skadeverk på flere biler i området Trones. Vi har tatt gjerningspersonene, men er usikker på om vi har fanget opp alle de fornærmede bileierne. Ta kontakt med oss hvis bilen din har skader og du ikke er varslet.

Laserkontroll ved Bogafjell

Sandnes kl 23.17: Utrykningspolitiet har gjennomført en laserkontroll på E39 ved Bogafjell. Det ble utstedt 18 forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 115 km/t i 80-sonen.

Fra utelivet

Sandnes: En mann i 30-årene ble bortvist fra Sandnes sentrum i 12 timer etter dårlig oppførsel på et utested. Ingen anmeldelse fra politiets side.

Stavanger: Mann i 20-årene anmeldt etter å ha forsøkt å kjøpe narkotika fra en sivil politipatrulje.

Stavanger – Kl 02:15 ble patruljen tilkalt av vaktene på et utested fordi de hadde problemer med en svært beruset gjest. Under innbringelsen gikk han til angrep på patruljen. Ingen skade på de involverte. Mannen i 30-årene blir anmeldt for vold mot politiet.

Avatar

Jærnytt

Buøy

To til sykehus etter voldshendelse i Stavanger

Tofteberg

Tofteberg – «Line up behind me»