in ,

Nattens: Stakk av etter påkjørsel

Stavanger, ved McDonalds, Mariero kl 0430: Politi og ambulanse rykket ut etter melding om at en person var påkjørt. Ved ankomst var bilisten stukket fra stedet. Den påkjørte er lettere skadet, og ble tatt hånd om av ambulansen. Politiet etterlyser en sort Audi i forbindelse med påkjørselen.

ANNONSE


Stavanger, Hundvåg kl 0350: Brann og politi rykket ut i forbindelse med en røykutvikling fra en bolig. På stedet ble etatene møtt av en søvnig og beruset mann som erkjente at han hadde sovnet fra et speilegg på kokeplaten. Erkjente straffeskyld for forholdet.

Stavanger, Tasta kl 2320: Kvinnelig bilist (55), kjørte ned et gjerde og inn i en hage. Kvinnen fremsto tydelig beruset, og ble fremstilt for blodprøve på legevakten.

STAVANGER kl 21.03: Melding om brann i bolighus i Sommerrostubben. Full fyr i første etasje. Brannvesenet og politiet er på stedet. Kl 21.43: Brannen er slukket i første etasje. Brannvesenet har startet å slukke brannen i 2 etasje. Ikke spredningsfare. Boligen er gjennomsøkt av brannvesenet. Den er tom. Det bekreftes og av en beboer på stedet.

ANNONSE


Boligbrann på Orre

Boligbrann på Orre

front mot front

Front mot front på Varhaug