in ,

Sommernatt med mange forstyrrelser

Ølberg
Brannvesenet rykker ut på melding om brann i bossdunk ved Ølberg strand. Foto: leserbilde

I løpet av natten er det loggført 20 hendelser som omhandler forstyrrelse av natten. Politiet har vært på flere av disse, men langt fra alle.

Sola kl 0048: Brannvesenet rykker ut på melding om brann i bossdunk ved Ølberg strand, se bilder fra leser.

Stavanger kl. 0030: En politipatrulje stanset et kjøretøy på Nytorget. Fører, mann i begynnelsen av 20 årene , fikk førerkortet beslaglagt etter at han hadde burnet rundt i gatene i området. Han ønsket ikke å forklare seg. Anmeldt etter vegtrafikkloven §3.

Stavanger kl. 0130: Melding om at en person var nedslått i sentrum. Politiet var raskt på stedet og i kontakt med de involverte mennene, i begynnelsen av 20 årene. De avga forskjellige forklaringer Mistenkte erkjente ikke straffeskyld. Fornærmede var slått i nesen. Han hadde ikke behov for legetilsyn. Mistenkte anmeldt for kroppskrenkelse.

Time kl. 0155: Politiet og brannvesenet er i Tjødnavegen etter melding om brann i container. Ikke spredningsfare. Brannvesenet er i ferd med å slukke brannen. Politiet har avhørt en mann, i midten av 40 årene, som har kastet noe brennbart i containeren. Anmeldt.

Ølberg
Brannvesenet rykker ut på melding om brann i bossdunk ved Ølberg strand. Foto: leserbilde

Jærnytt

Vigreskogen

Mann i 20-årene omkom i trafikkulykke ved Vigreskogen

Trafikkuhell Braut

Trafikkuhell på Braut