in ,

Nattens: slåssing, fyll, mat kasting og misfornøyd kebab kunde

Foto: leserbilde

Parkveien ved det gamle sykehuset i Sandnes kl 1950: Politi og brannvesen er på stedet ifm en bilbrann. Samme bil ble stjålet ifm et grovt tyveri fra en adresse på Byhaugen i Stavanger natt til lørdag. Brannen ble slukket av forbipasserende. Politihund er satt inn i søket etter gjerningsperson/er. Ev. vitner til brannen, eller som har opplysninger i saken, bes kontakte politiet. Bilen er en grå Ford C-max.

Stavanger kl 23.05: Vektere ved utested Skagen ber om bistand til å løse opp ansamling av mennesker utenfor. Utestedet stengte etter egen avgjørelse, og politiet bistår på stedet. Politipatruljene på stedet melder om at det dreier seg om mellom 100 – 200 ungdommer i 18 års alder som ikke har et forhold til smitteregler. Flesteparten av ungdommene har forlatt stedet.
Kl 00.14: Politiet er ferdig på stedet. 5 ungdommer på 18 år ble i forbindelse med oppdraget bortvist fra Stavanger sentrum.

Sandnes kl 01.31: Politiet på utested i Kirkegata. Noen gjester som ikke vil forlate stedet.

Stavanger kl 0159: Mann (42) bortvist fra sentrum etter å ha blandet seg inn i politiets arbeid i forbindelse med en ordensforstyrrelse.

Stavanger kl 02.00: Melder ringte politiets operasjonssentral og klaget over feilprising på kebab. Ba om at politiet undersøkte stedet umiddelbart. Melder svært misfornøyd og ikke minst overrasket over at politiet ikke prioriterte dette natt til søndag. Vil anmelde i ettertid.

Stavanger kl 02.13: 1 mann (25) kjørt arrest og 1 mann (21) bortvist fra sentrum etter at de var involvert i slåssing. Mann som ble kjørt arrest etterkom ikke politiets pålegg og kastet mat på politibilen. Blir opprettet sak.

Stavanger kl 02.37: Slagsmål på utested i Nedre Strandgate. 1 mann (23) innbragt arrest. Ikke i stand til å ta vare på seg selv. 2 menn i 20 årene bortvist 12 timer.

kl 03.15: Mann (41) anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Stanset i Viervegen. Førerkort beslaglagt.

Stavanger kl 04.08: 3 vinduer knust på en boligadresse i sentrum. Kl 05.03: Politiet ferdig på stedet, sak opprettet.

Jærnytt

politi

Fra trafikken tirsdag

Øksnevad

Trafikkulykke på Øksnevad