in ,

Nattens: Slagsmål ved Jærhagen

Slik var natt til 1. mai:

Stavanger: Kl. 1715 ble en person pågrepet av bevæpnet politi i sin leilighet i en sentrumsnær adresse. Pågripelsen ble gjennomført på en rolig og udramatisk måte.

ANNONSE


Sandnes UP: kl. 1805 ble en motorsykkel stanset av utrykningspolitiet for kontroll på E-39 ved Stangeland. Mannlig fører i 30-årene anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og for å ha kjørt i 114 km/t i 90 km/t sone.

E39: Politiet fikk melding om en bil som ikke stanset etter å ha kollidert i en annen bil ved Auglend. Politiet stanset bilen ved Stangeland. Politiet har notert personalia og mulig det kommer anmeldelse i ettertid.

Stavanger Mosvangen: Melding om brann i et telt som skal være slukket. Politiet har opprettet sak. Brann har startet som følge av bruk av primus.

E39: Politiet fikk melding om en bilfører som ikke stanset etter å ha kollidert i en annen bil ved Auglend. Politiet stanset bilen ved Stangeland. Politiet har notert personalia og mulig det kommer anmeldelse i ettertid.

Sandnes: Vært et slagsmål på kebabrestaurant i sentrum. Blir ikke sak, har kun vært uenighet.

Stavanger: Politiet på vei til et utested hvor en vekter har blitt slått i ansiktet. Politiet har opprettet sak, og mistenkte er avhørt og dimittert.

Stavanger Skagen: 0137 Ordensforstyrrelse. Politiet bortviste fire 23 åringer som var involvert en diskusjon/krangel ved et utested.

Jærhagen: Slagsmål mellom 3 – 4 personer. Politiet bortviste en russebuss fra stedet. Det har vært slagsmål mellom russ og ikke russ. Uvisst hvem som har gjort hva, politiet oppretter ikke sak. Ingen ble skadd.

Stavanger: “Fender” løsnet fra kaien og driver i havnebassenget. 2 personer står på disse og kommer seg ikke inn. Politiet fikk hjelp av en fritidsbåt til å få inn både fender og personer på land. Fender som ble løsnet er de som ligger mellom kai og store cruisebåter.

ANNONSE


Avatar

Written by

brann

Brann i garasjeanlegg i Stavanger

FULL KONTROLL MED IPAD

Tar digital kontroll over 50 millioner norske flyreiser