in ,

Nattens: skudd avfyrt i Varhaug sentrum

sovende mann arrestert
Illustrasjonsfoto: AdobeStock

Nattens: skudd avfyrt i Varhaug sentrum

Forholdsvis rolig natt i politidistriktet, et titalls klager på russen grunnet høy musikk fra russebilene/bussene. En del pålegg gitt til de enkelte førere av kjøretøyene om å ha kontroll på lyd volumet og passasjerer.

ANNONSE


22:19 Stavanger: Ordensforstyrrelse privat sted. Politiet har vært på en adresse etter melding om bråk. Det ble gjort beslag av mindre mengder narkotika på stedet. Mann i slutten av 30 årene anmeldt.

23:00 Varhaug – melding om at flere skudd ble avfyrt i Varhaug sentrum. Bevæpnet politi rykket ut og fikk rask kontroll over en ungdomsgjeng, hvor en 18-årig gutt tok på seg ansvaret for å ha avfyrt flere skudd i luften med en startpistol. Våpenet beslaglagt og 18-åringen anmeldt.

02:45 Bryne – patrulje stoppet kjøretøy for kontroll, kvinne (41) fremstod som påvirket, fremstilt for lege for prøvetaking. Sak opprettet.

03:22 Sandnes – Beruset mann (31) pågrepet og satt i arrest etter å ha fremsatt trusler mot politipatrulje. Sak opprettet.

04:15 Stavanger – melding om gressbrann mellom Revheimsveien og Regimentsveien. Ca 200 kvm gress svidd av, etterslukking ved brannvesenet. Ingen mistenkt for ildspåsettelse.

 

ANNONSE


Innbrudd

Nattens: mann anholdt etter forsøk på innbrudd i flere biler

Tre funnet omkommet etter brann