in ,

Samana Rising med Jær-turnè

Samana Rising
Orrebandet Samana Rising skal spille konserter i Stavanger, på Varhaug og på Nærbø.

Orrebandet Samana Rising skal spille konserter i Stavanger, på Varhaug og på Nærbø. Dette blir de siste ordinære konsertene på en god stund. Samana Rising vil i første halvdel av 2019 fokusere på låtskriving og studio innspilling av deres kommende album.

ANNONSE


Fredag 30. november spiller Samana Rising på Checkpoint Charlie i Stavanger. Sist bandet gjestet konsert stedet var det med en skadet gitarist. – Jeg havnet i en stygg ulykke og hadde akkurat kommet ut fra et 2 uker langt sykehusopphold på grunn av en brukket ryggvirvel og et skadet kne. Jeg var klokkeklar på at konserten som allerede var booket, skulle gjennomføres. Så det endte opp med at jeg satt og spilte gitar på en stol med foten på en krakk under hele konserten, ler gitarist Leif Johan Flornes. Billetter kan kjøpes på www.linticket.no eller i døren ved Checkpoint Charlie.

Neste konsert på programmet er lørdag 08. desember. Da spiller Samana Rising på Stasjonen Pub på Varhaug. Stasjonen Pub har opparbeidet seg et godt rykte som live scene og har den siste tiden vært med å sette Varhaug på musikkartet. – Det er første gang vi spiller på Varhaug og det er alltid spennende å spille konsert på et nytt sted, sier vokalist Hanne Sivertsen. Billetter kan kjøpes på www.goticket.no eller i døren ved Stasjonen Pub.

Ryfylke bandet Morning Crows er med som oppvarming på begge disse konsertene. Morning Crows består av 5 medlemmer og spiller egen komponert rock n’ roll med fengende melodier og stødige rytmer. – Vi gleder oss veldig til å komme ut på scenen og spille konserter igjen. Vi har skrevet flere nye låter som det blir spennende å teste ut på publikum.. Dette blir to skikkelige festkvelder med god musikk og topp stemning fra scenen, avslutter Leif Johan.

Konsert datoer:

30. november: Checkpoint Charlie, Stavanger (m/ Morning Crows)
08. desember: Stasjonen Pub, Varhaug (m/ Morning Crows)
26. desember: Holdeplassen Pub, Nærbø

Samana Rising er et jærsk pop rock band i fra Orre som ble dannet våren 2016 og er et friskt pust i dagens populærmusikk. Bandet er kjent for sitt unike lydbilde hvor de blander ulike stilarter for å skape sin egen musikksjanger. Samana Rising slapp deres første single, ”Time to Wake Up”, i oktober 2017. Låten ble kåret til ukens singel av Stavanger Aftenblad. Den ble jevnlig spilt på Radio Sandnes, Jærradioen, Radio Nordsjø og Radio Atlantic.

I 2018 slapp Samana Rising singlene ”Without Your Love” og ”Dizzy” til gode kritikker god mottakelse. ‘’Dizzy’’ høstet svært gode kritikker fra England og Samana Rising ble kåret til ‘’Band of the Month – August’’ av leserne til musikkbloggen ‘’Emerging Indie Bands’’. Bandet jobber for tiden i studio hvor de spiller inn låter til et kommende album.

ANNONSE


Avatar

Written by

ambulanse

Nattens: 12 år gammel jente hadde brukt LSD

Bil i grøften ved Søylandkiosken

Bil i grøften ved Søylandkiosken