in ,

Samana Rising lanserer ny musikkvideo, spilt inn i California og på Jæren

Samana Rising Ogna
Foto: Roy Vuyk

Samana Rising fra Stavanger gav ut sin debutplate «Days Without You» 24. april. Nå lanseres andre video fra albumet, laget med god amerikansk hjelp.

«Too Tiny» er en av låtene fra «Days Without You» som bandet er mest stolte av. Det er en svært personlig låt for vokalist og tekstforfatter Hanne Sivertsen, med en sår tekst om å miste noen av sine nærmeste og forplikte seg til å ha omsorg for deres etterlatte. Sterk koring og en klimatisk gitarsolo understreker det storslagne i denne mektige balladen. Med sine sju minutter en «Too Tiny» den klart lengste låten på «Days Without You», men både bandet og produsent Jørgen Manke mener den fortjener hvert sekund av spilletiden.

Samana Rising har hatt et spesielt samarbeid med designer og fotograf Alexander AD fra Los Angeles helt siden de gav ut sin første singel i 2017. Han har stått bak coverdesign både på bandets tre første singler og på «Days Without You». Videoen til «Too Tiny» tar dette kunstneriske samarbeidet til et nytt nivå, da Alexander har rollen som både regissør, fotograf og manusforfatter. Videoen er filmet i California, og på Orrestranda i Klepp kommune. Dette er to steder som hver for seg må sies å være eksotiske lokasjoner, om enn på ganske ulik måte.

Hovedrollen spilles av den amerikanske skuespilleren Annie Tedesco, med god hjelp fra et særdeles talentfullt ungt søskenpar. Tedesco er en svært erfaren skuespiller, med roller bak seg i en lang rekke filmer og TV-serier som Grey’s Anatomy, Station 19, Granite Flats med flere.

Regissør Alexander AD har også en lang rekke med meritter, på en rekke ulike områder. Han er blant annet en meget anerkjent smykkedesigner, og har hatt berømtheter som Diane Warren, John Travolta, Cher, Serena Williams, Lara Flynn Boyle og Dixie Chicks på sin kundeliste. Han har også vært involvert i en rekke kritikerroste kortfilmer. Man merker dette i «Too Tiny», der en rekke ekspressive elementer veves sammen til en emosjonell helhet som understreker låtens sterke følelsesmessige innhold. Den handler om en kjærlighet og omsorg som er helt uten betingelser, eller som Alexander selv sier: «Love never fails».

Samana Rising startet høsten 2015, og har hatt dagens besetning siden midten av 2017. De gav ut tre gode singler i løpet av 2017 og 2018, men det er liten tvil om at “Days Without You” tar et stort steg opp på alle måter. Tekster og melodier skrives av vokalist Hanne Sivertsen, mens musikken er komponert av gitaristene Leif Johan Flornes og Vegard Pettersen. Sistnevnte står bak «Too Tiny», sammen med Hanne.

Samana Rising består av følgende medlemmer:

Hanne Sivertsen –Vokal / Kor
Leif Johan Flornes – Gitar
Vegard Pettersen – Gitar
John David Didriksen – Bass
Are Øverland –Trommer

Samana Rising på nett:

Nettside: www.samanarising.com
Facebook: www.facebook.com/samanarising/
Instagram: www.instagram.com/samanarisingofficial/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzBjY93pHKgJ333q-1EQ5-w

Jærnytt

Oppdatering: Mann siktet for drapsforsøk på Sunde

helikopterporten

Uavklart situasjon på helikopterporten på Sola