in ,

Nattens: Russebuss registrert for 21 hadde 58 passasjerer

Slik var natt til torsdag 10. mai:

STAVANGER : Kl 1920 kom det melding om at noen nasket fra en dames vesken/lommeboken med dagens omsetning i. Veskenappingen skjedde ved Posten. Det skal dreie seg om to personer på hvit leiesykkel. Begge var iført caps, den ene av afrikansk opprinnelse, den andre noe lysere i huden. Flere patruljer er i søk etter de to. Tips mottas med takk! Det er foreløpig uvisst hvor fornærmede jobber og således hvilken bedrift som ble rammet.

ANNONSE


STAVANGER: 2017: Mann (35) bortvist fra sentrum etter å oppført seg vanskelig på et utested.

RANDABERG: 2310: Mann i midten av 40 årene anmeldt for uaktsom kjøring. Fikk førerkortet beslaglagt. Sak opprettet.

STAVANGER: 0050. Gutt i tenårene anmeldt for drikking på offentlig sted. Bortvist fra sentrum og anmeldt.

STAVANGER: 0055. Mann i 20 årene slått i hodet av en annen mann. Mistenkte forsvant fra stedet. Fornærmede kjørt legevakten for sjekk. Politiet oppretter sak.

STAVANGER: 0110. Mann i 20 årene bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Etterkom ikke pålegget. Innsatt i arrest. Anmeldt.

STAVANGER: 0150. Tenåring slått i ansiktet av en mann i 30 årene. Politiet avhørte fornærmede. Sak opprettet.

STAVANGER: 0200. Melding om at en mann i 30 årene var overfalt og frastjålet flere eiendeler i sentrum. Fornærmede var ikke skadet. Politiet var raskt på stedet og søkte etter to mistenkte menn. Negativt søk. Sak opprettet.

STAVANGER: 0250. Narkotikahund markerte på en mann i slutten av 20 årene. Hundefører fant ved nærmere sjekk av mistenkte mindre mengder narkotika samt en kniv på han. Innsatt i arrest. Anmeldt.

TJENSVOLL: 0425. Russebuss stanset og kontrollert. Bussen var reg for 21 personer. Det var 58 personer i bussen. Fører av bussen, mann i 40 årene fikk førerkortet beslaglagt og ble anmeldt.

 

ANNONSE


Avatar

Written by

Colonel Roger

Jærnytt presenterer: Colonel Roger

sovende mann arrestert

Nattens: 4 mindreårige pågrepet – satte fyr på søppeldunker