in ,

Nattens: ruskjøring, ordensforstyrrelser, skadeverk og vold

ordensforstyrrelser
Foto: leserbilde

Slik var natten i distriktet:

Stavanger 2240: Melding fra utested om at en gjest, mann i 20 årene, var beruset og ikke klarte å oppføre seg. Politiet fikk kontakt med mannen. Han var lite samarbeidsvillig og satte seg til motverge. Innbragt til arresten og anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

Sola 0006: Melding om at en dame oppførte seg skremmende og ufint på Sandesletta. Politiet kjørte til stedet og fikk kontakt med damen, i slutten av 20 årene. Hun var lite samarbeidsvillig og sparket og spyttet på politiet. Under inntransport til arrest så sparket hun i stykker celledøren i politibilen. Pågrepet og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann og skadeverk.

Stavanger 0020: Politiet kom over fire menn i alderen 18-21 år som var beruset og ikke klarte å oppføre seg i sentrum. Den ene av disse ble anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted og samtlige ble bortvist fra sentrum.

Stavanger 0020: Mann, 18 år, bortvist fra sentrum pga ufin oppførsel i beruset tilstand. Påtruffet igjen og kom med mange ukvemsord til patruljen. Innbragt til arresten. Anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann og nektet å etterkomme pålegg.

Stavanger 0240: Politiet kontrollerte et kjøretøy i Nordvalds Frafjordsgate. Fører, en mann i midten av 20 årene, hadde ikke gyldig førerkort. Eier av bilen, en mann i slutten av 20 årene, var passasjer i bilen. Han blir anmeldt for overlatelsesmedvirkning.

Stavanger 0517: Melding om trafikkuhell i Tastamyrveien. Et kjøretøy har kjørt inn i en lyktestolpe. En person i bilen som fremstår uskadd.
Fører av bilen, mann 20 år, fremstod som ruspåvirket. Han blir og kjørt til SUS for sjekk. Nødvendige prøver tatt. Bilen ble tauet. Sak opprettet.

Jærnytt

knivstukket

Mann knivstukket i Stavanger

stein

Overgrepssaken på Lye: Politiet ønsker kontakt med gutt på stein