in ,

Nattens: Svært ruset mann kjørte inn i vindu i Take-away og stakk fra stedet

sovende mann arrestert
Illustrasjonsfoto: AdobeStock

Nattens: Svært ruset mann kjørte inn i vindu i Take-away og stakk fra stedet

STAVANGER: Kl 23.15 kjørte en bil inn i stort vindu i Tasta Take-away og stakk deretter fra stedet. Vitner beskrev bilen, og etter nitidig arbeid av politipatruljene og operatør på operasjonssentralen ble fører av bilen funnet på Storden to timer senere. Siktede (mann i 40 årene), fremstod som svært ruset da han ble pågrepet i en leilighet ikke langt fra stedet der bilen ble funnet.

ANNONSE


KLEPP kl 23.10: Enslig bil har kjørt av vegen og inn i en steingard på Anda, samt kjørt ned et skilt. Fører er ute av bilen og oppegående. Fører er en mann (19). Bergingsbil er tilkalt. Ikke mistanke om promille. Bilen er nå fjernet fra stedet. og vegen er gjenåpnet.

STAVANGER kl 02.30: Mann (21) bortvist fra sentrum grunnet dårlig oppførsel mot politiet og andre på byen. En 19 årig mann ble også bortvist i samme hendelse.

STAVANGER kl 03.02: Mannen på 19 år som tidligere ble bortvist fra sentrum fikk ikke flere muligheter da han igjen havnet i trøbbel. Han skal angivelig ha plantet en sigarett i pannen på en kvinne som svarte med å gå løs på ham med paraplyen sin. Mannen sitter nå i arresten.

ANNONSE


brann

Boligbrann på Ganddal

nattens

Tre personer bortvist fra sentrum i natt