in ,

Rogalands stasjoner klare for ny runde med Rosa Sløyfe

ROSA LURINGER. Rosakledde ansatte på Circle K Lura under Rosa Sløyfe-kampanjen i fjor.

Rogalands stasjoner klare for ny runde med Rosa Sløyfe

I fjor vasket bileiere i Rogaland inn 296 050 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Nå sparkes den populære aksjonen igjen i gang på Circle K-stasjonene i fylket.

ANNONSE


I hele oktober skal Circle K-stasjoner i Rogaland vaske inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen.

I fjor var det Circle K Forus som samlet inn aller mest i fylket, hele 76 700 kroner. Deretter fulgte Circle K Lura med 24 450 kroner, Circle K Klepp med 22 500 kroner og Circle K Kvala med 20 200 kroner. Circle K Ålgård vasket inn 13 900 kroner, det femte høyeste beløpet i fylket, mens kjedens stasjoner i Randaberg, Nærbø og Leirvik var veldig nær å komme inn på topplisten.

14 millioner til kreftsaken

For sjette året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon Rosa sløyfe. De fem foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 14 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

– Dette er en viktig aksjon. Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og vi opplever at kampanjen blir svært godt mottatt av kundene og stasjonsdriverne våre. Det er mye rosa kreativitet og engasjement på Circle K-stasjonene i oktober, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.

Kunder som ikke vasker bilen kan støtte Rosa Sløyfe-aksjonen ved enten å kjøpe kaffe i rosa kopp, veganmuffins eller en refleks. Nytt av i år er at det går et bidrag til kreftsaken for hver for hver kunde som kjøper rosa spylervæske.

Pengene som kommer inn fra årets Rosa Sløyfe-aksjon skal gå til forskning på senskader etter brystkreftbehandling. I løpet av de seks årene Circle K (tidligere Statoil) har vært en del av Rosa Sløyfe-aksjonen, har stasjonene bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett tidligere år.

Rosa
ROSA LURINGER. Rosakledde ansatte på Circle K Lura under Rosa Sløyfe-kampanjen i fjor.

(Pressenytt)

FAKTABOKSER:

Disse samlet inn mest i Rogaland i 2016

1. Circle K Forus

2. Circle K Lura

3. Circle K Klepp

4. Circle K Kvala

5. Circle K Ålgård

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)

ANNONSE


sovende mann arrestert

Nattens: Kvinnelig vekter slått i ansiktet ved utested i Sandnes

fyll og tull

Nattens: politimann skallet på Bybrua, flere rus-kjørere og mann satt fast i myr