in ,

Overgrepssaken på Lye: Politiet ønsker kontakt med gutt på stein

stein

– Vi begynner å få en oversikt over hvem som har vært i området der overgrepet skal ha skjedd. Nå ønsker vi å komme i kontakt med en gutt som skal ha sittet på en stein mellom klokken 13.00 og 13.30 ved gangstien/sykkelstien like ved skogsområdet der overgrepet skal ha skjedd tirsdag i forrige uke (se vedlagt bilde, der steinen er til venstre for gangstien/sykkelstien). Han kan være et viktig vitne for politiet, sier leder for personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt, Bjørn Kåre Dahl.

Tirsdag 22. september klokken 13.39 fikk politiet melding om at en jente i barneskolealder var blitt utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skule i Time kommune i Rogaland. Overgrepet skal ha skjedd i skogsområdet mellom Lyevegen, Kvartsvegen og oppsiden av Lye ungdomsskule en gang mellom klokken 13.00 og 13.30.

– Det har kommet inn rundt ca 65 tips til politiet, og vi har gjennomført rundt 30 vitneavhør, sier Dahl.

Politiet er fremdeles interessert i tips i denne saken. Tips kan sendes inn på https://tips.politiet.no/web/. Her kan man også laste opp bilder. I tillegg kan en ringe inn tips på telefon 02800, eller kontakte politiets nettpatrulje Sør-Vest via Messenger.

Jærnytt

ordensforstyrrelser

Nattens: ruskjøring, ordensforstyrrelser, skadeverk og vold

Rosa sløyfe

Rogaland-stasjoner håper på ny Rosa sløyfe-rekord