in ,

Politiet åpner gradvis publikumsmottak

Fra og med mandag 20. april åpner politiet gradvis deler av publikumsmottakene. Dette betyr at enkelte tjenester er tilgjengelige for fysisk oppmøte. Alle lokasjonene har innført smitteverntiltak for å forebygge koronasmitte. Publikum vil bli informert på de ulike stedene om hvilke tiltak som gjelder, og hvilke tjenester som er tilgjengelige. For enkelte lokasjoner bes det om at publikum møter opp kort tid før timeavtale. Dette er presisert under de ulike lokasjonene på www.politiet.no.

Mottar anmeldelser, men…

Politiet åpner nå opp for mottakelse av anmeldelser fysisk. Innbyggerne oppfordres likevel til å ta kontakt på telefon hvis de kan unngå å møte opp. Noen forhold kan anmeldes på nett, og publikum bes benytte seg av denne løsningen så langt det er mulig.

Skriver ut pass

Selv om de færreste skal ut å reise i nærmeste fremtid, vil de fleste passlokasjoner i Sør-Vest politidistrikt fra og med mandag i neste uke åpnes for kunder. Dette gjelder kun timebestillinger. Våre nettsider gir oversikt over hvilke timer som er tilgjengelige.

Kilde: Sør-Vest politidistrikt

Jærnytt

Voldshendelse

Nattens: voldshendelse på Ålgård og bil på taket i Sandnes

anleggsmaskiner

Hærverk på anleggsmaskiner