in , ,

Politi knivstukket i Egersund

knivstukket i Egersund
Foto: leserbilde

To polititjenestepersoner ble natt til søndag knivstukket i Egersund sentrum. De kom fra hendelsen med lettere skader. En mann i 20-årene er pågrepet. 

ANNONSE


Fra politiloggen:

Egersund kl. 01.25: To polititjenestepersoner har blitt stukket med formentlig kniv, tilsynelatende mindre skader, men blir undersøkt av lege. Mistenkte er pågrepet og de involverte blir ivaretatt. Foranledning noe uklar, og politiet bes vitner ta kontakt på 02800.

Hendelsen skjedde ute i gata i sentrum. Den pågrepne er en mann i 20 årene. Mistenkte skal ha kontaktet en politipatrulje i sentrum og hevdet han var blitt knivstukket. I forsøk på å hjelpe mistenkte, ble to betjenter plutselig angrepet av mistenkte med kniv. Begge ble påført kuttskader og behandlet på legevakten. Kniven er tatt i beslag.

Mistenkte hadde påført seg selv kuttskader og undersøkes av helse. Det foretas videre undersøkelser i saken, og de involverte blir ivaretatt.

Pressemelding fra politiet kl 10:

Like før klokken 01.30, natt til i dag, ble to politibetjenter knivstukket i forbindelse med pågripelse av en person i Egersund. Tjenestepersonene er begge behandlet av helsepersonell for kuttskader og har sydd flere sting. De har det etter forholdene bra og er ikke alvorlig skadet.

Angrepet skjedde da en mann i 20-årene tok kontakt med patruljen og hevdet seg knivstukket. I etterkant viste det seg at mannen hadde påført seg selv kuttskader. Han er undersøkt av helse.

-Mannen er siktet for vold mot politiet og for kroppsskade, sier påtaleansvarlig Anne Mette Dale.

 

knivstukket i Egersund
Foto: leserbilde
ANNONSE


nattens

Nattens: flere bortvisninger og anmeldelser

fartskontroller

Nattens: Væpnet aksjon i Stavanger