in ,

Nattens: planlagt slagsmål stoppet

Slik var natt til lørdag for politiet:

Stavanger fredag ettermiddag: Politiet er tilstede på Tastaveden skole med flere patruljer. Grunnen til dette er at politiet har fått informasjon om at det skal være et planlagt slagsmål på stedet mellom ungdommer i 14 – 16 års alderen. Foreldre bør følge dette opp.

ANNONSE


Politiet har vært på stedet, og kontrollert 15 -20 ungdommer i 14 -16 års alderen som ikke hadde noe god forklaring på hvorfor de var/kom til stedet. Politiet er av den oppfatning at vi har forebygget et planlagt slagsmål, og fornøyd med å få tips også i disse sakene.

Varhaug kl 18.32: Politiet er på vei til Nordsjøvegen hvor det har vært et trafikkuhell mellom ATV og bil. Politiet er på vei for å oppta forklaringer. Skal ikke være personskader.

Politiet har opptatt forklaringer, og det opprettes sak. ATV har blitt påkjørt bakfra og fører har havnet på panser. Ikke personskade, men fører av bil (45) blir anmeldt for overtredelse av vegtrafikklovens § 3 samt kjøring uten gyldig førerkort. Fører ATV var 16 år.

Stavanger kl 20.05: Politiet kontrollerer bil på Hundvåg. Fører, mann 60 år fikk førerkort inndratt i 1995 og er anmeldt flere ganger for kjøring uten gyldig førerkort etter dette- Politiet oppretter sak, bilen avskiltet og det er ilagt bruksforbud på bilen.

Stavanger kl 22.23: Ordensforstyrrelse Stavanger sentrum. Politiet er på utested i Stavanger etter at 2 personer hadde utvist aggressiv adferd.

Time kl 0015: Mann ,i 40 årene ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort samt for å ha ført en bil som ikke er i forskriftsmessig stand.

Time kl 0145: Politiet påtraff en mann i midten av 20 årene som urinerte på torget på Bryne. Anmeldt og bortvist fra stedet.

ANNONSE


nattens

Onsdag: flere trafikkontroller og ny brann i elbil

politi

Nattens: 13 menn og 1 dame bortvist