in ,

Nattens: “øvelseskjørte” med full ledsager

Slik var natt til lørdag:

Det har vært en del bortvisninger som følge av ordensforstyrrelser gjennom natten. Ca 16 personer bortvist, de fleste fra Sandnes og Stavanger sentrum, men også fra Bryne og Haugesund.

ANNONSE


Klepp kl 2240; melding om fest ute av kontroll på Orre. Har vært slåsskamp på adressen. Patruljen meldte kl 2352 at festen er avsluttet og at de oppretter sak på kroppskrenkelse, da en person skal ha blitt slått.

Bryne kl 2245; patruljer til utested hvor gjest vil sloss med balltre. Han hadde gått fra stedet da politiet kom frem. Leter etter ham. Kl 00.10: Patrulje i kontakt med mistenkte. Intet balltre å se. Patrulje undersøker hva som har skjedd.

Stavanger kl 0000; flere patruljer til ett hotell i sentrum etter melding om at flere personer slåss oppover i etg. Patruljene har kontroll på stedet og de involverte og undersøker hva som har skjedd.

Stavanger kl 0019; to personer, en kvinne og en mann i sjøen på Skagenkaien, ifm en krangel. De kom seg etter hvert opp på flytebryggen. Patruljen fikk dem inn til land ved hjelp av en livbøye. Ambulanse til stedet for sjekk av de to. Patruljen oppretter sak på ordenforstyrrelse. Begge to endte i arresten for avrusing. De anmeldes også for bruk av narkotika.

Klepp kl 0320; patrulje stanset bil hvor fører øvelseskjørte. Mannen som satt som ledsager, og som eier bilen, viste seg å være beruset. De blir begge to anmeldt og ledsager blir kjørt legevakten for blodprøve.

ANNONSE


Bil i grøften ved Søylandkiosken

Bil i grøften ved Søylandkiosken

pass

Sikre deg nytt pass i god tid