in ,

Oppdatering drapsforsøk Vigrestad: Siktelsen utvides

Vigrestad
Foto: leserbilde

De to mennene, en mann i 20-årene og en mann i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk på en annen mann på Vigrestad i Hå kommune vil avhøres i dag, og fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i morgen.

– Siktelsen utvides til også å gjelde besittelse av narkotika og brudd på ulovlig oppbevaring av våpen på offentlig sted, sier Christine Kleppa, politiadvokat i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet fikk søndag kveld klokken 19.23 melding om at en mann var knivstukket på Vigrestad. Politiet var kjapt på stedet, og mannen ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus. Mannen er behandlet for stikkskader i overkroppen.

Utelukker ikke flere pågripelser

– Vi fortsetter både den taktiske og den tekniske etterforskningen. Den fornærmede (19) er avhørt, og skal også avhøres ytterligere i dag. Vi har foretatt flere vitneavhør, og jobber nå for å få en oversikt over hendelsesforløpet, sier Kleppa.

Politiet utelukker ikke at det kan komme flere pågripelser.

– Dette ønsker jeg ikke å gå mer inn på nå av etterforskningsmessige hensyn, sier Kleppa.

Både den fornærmede mannen og de to siktede er utenlandske statsborgere.

Ønsker tips

Politiet ber folk som har opplysninger i saken om å kontakte politiet på tlf 51 89 94 27 eller e-post: tips-rogaland@politiet.no.

– Vi er spesielt interessert i observasjoner som er gjort på Vigrestad mellom kl 18.00 og 20.00 søndag kveld, sier politiadvokat Kleppa.

Kilde: Politiet


Les mer:
To siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Vigrestad

Knivstikking på Vigrestad

Jærnytt

siktet for drapsforsøk

To siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Vigrestad

mann stakk av

Mann siktet for vold mot offentlig tjenesteperson