in ,

Nattens: nytt innbrudd på Bryne

nytt innbrudd på Bryne
Foto: leserbilde

Klokken 0038 kom det melding om innbruddsalarm i bolighus på Bryne. En mann i 40 årene pågrepet inne i boligen i Kløvervegen. Mannen ble satt i arrest. Trolig ingenting som er fjernet fra boligen. Dette var da samme person som ble tatt for 2 innbrudd natten før!

ANNONSE


Randaberg: En forebyggende patrulje kom over en gutt i tenårene som nylig hadde brukt narkotika. Politiet var og hjemme på bopel til gutten og fant mindre mengder narkotika der og. Anmeldt

Fra utelivet:

Stavanger: Ung mann (18) bortvist fra sentrum til i morgen tidlig.

Bryne: Mann i 20 årene anmeldes for besittelse narkotika. Ble også bortvist fra et utested i tolv timer.

Stavanger: Mann i 30 årene pågrepet og kjørt arrest etter å ha angrepet en politimann med slag og bitt. Bakgrunnen for konfrontasjonen var at mannen hadde laget bråk på et utested og var lagt i bakken av vaktene. Han kom i tillegg med verbale trusler mot politiet.

Stavanger: Mann i 20 årene valgte å urinere på døren til en restaurant i sentrum. Han ble belønnet med en anmeldelse samt bortvisning fra sentrum i tolv timer.

Ålgård: En mann i 20 årene skal ha blitt slått av en annen mann (18). Fornærmede skal ha mistet bevisstheten en kort periode. Attenåringen fortsatte med å slå en politimann i ansiktet samt bite ham i låret da denne kom over voldsepisoden.

Stavanger: Ung mann etterkom ikke pålegg fra politiet i sentrum og ble kjørt til Madlaleiren der han ble overlevert til militærpolitiet.

Bryne: Mann i 20-årene bortvist etter å ha yppet til bråk med dørvakter på utested

Stavanger: Mann (19) nektet å forlate legevakten etter han var ferdig behandlet der. Oppførte seg truende og var et problem for de ansatte. Satt i arrest.

Stavanger: Melding om at det skal ha vært brann på et kjøkken i Hillevåg. To personer har pustet inn en del røyk. Seks personer må finne seg et annet sted å sove i natt. Foreløpig uvisst hvordan brannen oppstod.

ANNONSE


Avatar

Written by

Innbrudd

Nattens: mann arrestert etter 2 innbrudd på Bryne

død person i sjøen

Funn av død person