in ,

Nattens: Neonparty ute av kontroll

Slik var natt til lørdag:

Et neonparty for ungdommer mellom 13 og 15 år kom ut av kontroll på Ganddal fritidssenter i Sandnes i fredag kveld. Det hadde møtt opp 200 flere ungdommer enn ventet, og arrangøren ba politiet om styrt avvikling. Politiet sendte ut flere patruljer, og fikk tømt lokalet.

Stavanger Kl 2018 ble det meldt om innbrudd i Friggs gate. Like etter melding pågriper politiet en mistenkt som ble kjørt i arrest. Mistenkte blir i tillegg til innbrudd også anmeldt for å ha bitt en polititjenesteperson i oppdraget.

Stavanger Det var fredag kveld Russekro på et utested på Skagen. Politiets innsatsleder meldte om at det var svært mye folk, og at utestedet var fullt. Køen utenfor var svært lang, og disse ble dirigert bort fra stedet av politiet. Politiet var på stedet med flere ressurser.

Sola: Kl 0002 fikk politiet melding om skrikende dame i 40 årene på Sandesletta. En aggressiv dame sparket til patruljen da de kom til stedet. Hun er innsatt i arrest, og vil bli anmeldt for vold mot politiet og besittelse av litt narkotika.

Avatar

Jærnytt

knivstukket i ryggen

Mann knivstukket i ryggen på bryllupsfest

Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes