in ,

Nattens: neonparty, branntilløp og mange bortvisninger

Foto: leserbilde

Slik var natt til lørdag:

Sandnes kl 2130; patruljer er ved Lura bydelshus, hvor der arrangeres neonparty i kveld. I overkant av 100 ungdom på stedet. Det kom melding om slagsmål på stedet, men patruljen så ikke noe til dette.

Stavanger; patruljer har vært innom både Kvernevik fritidssenter, hvor det arrangeres neonparty, og Tastaruståhallen hvor det arrangeres åpen hall. Fra begge steder meldes det om mye grei ungdom. I Kvernevik var også natteravner og repr fra uteseksjonen til stede.

Kjøring i rus

Stavanger kl 21; melding om bil som sto på tomgang på Madla. Viste seg å være en mann i slutten av 40-årene som var i bilen. Mistanke om at mannen er beruset. Har heller ikke gyldig førerkort. Kjørt til legevakten for blodprøvetaking. Sak opprettes.

Stavanger Utrykningspolitiet: Vinglete kjøretøy stanset på Revheim. 18 år gammel mann siktet for kjøring i påvirket tilstand. Mistenkes for bruk av narkotiske stoffer. Avhørt og sikret blodprøve.

Branntilløp på Hinna

Stavanger: Brannvesenet meldte om at det hadde vært et branntilløp på et soverom i en flere-mannsbolig på Hinna. Fem personer skal ha fått i seg litt røyk. Brannen skal ha startet i tidsrommet 2330-0030. Det skal ikke ha vært folk inne på soverommet da brannen startet. Brannen kan se ut til å ha oppstått i en lampe. Den aktuelle etasjen må luftes ut. Familien kan oppholde seg i første etasje og trenger ikke å flytte for natten.

Fra utelivet

Stavanger: En kranglete og beruset 18 år gammel mann ble bortvist fra sentrum i tolv timer. Mannen brøt pålegget og sjansen han fikk av politiet. Han anmeldes og tas med inn i arrest.

Stavanger: Mann (20) bortvist fra sentrum. Han var kranglete og vanskelig med dørvakter.

Stavanger: Kvinne (40) bortvist fra sentrum. Hun var kranglete og slo til en dørvakt.

Time: Mann (19) bortvist fra Bryne sentrum til i morgen. Han laget kvalm ved utested og var involvert i et basketak.

Sandnes: Mann (30) bortvist fra Sandnes grunnet beruselse. Han nektet å forlate et utested.

Stavanger: Mann (20) fremviste falsk legitimasjon til vakt på utested. Bortvist fra sentrum.

Time: Mann i 50 årene ble bortvist fra sentrum. Var amper i humøret og nær ved å havne i slåsskamp.

Stavanger: Mann (55) bortvist fra sentrum grunnet ufin oppførsel.

Time: Mann i 20 årene bortvist på grunn av slåssing.

Stavanger: Mann i 20 årene er bortvist fra sentrum. Vedkommende nektet å fjerne seg fra spisested. Sparket blant annet en vakt i baken. Vakten ønsket ikke å anmelde.

Stavanger: Mann og kvinne i 20-30 årene ble bortvist fra sentrum etter å ha tatt seg opp i “Gamle Rogaland”.

Avatar

Jærnytt

Tord Gudmestad

Nærbø-talent kan bli Juniorverdensmester

nattens

Nattens uteliv