in ,

Nattens: Mann slått ned

Slik var kvelden og natten i distriktet:

Det har vært en svært travel natt med mange ordensforstyrrelser og bortvisninger fra sentrumsområder. Det er til sammen 30 bortvisninger. Stavanger har 16, Haugesund 11, Sandnes 2 og Egersund 1. 10 personer sitter i arrest for fyll.

ANNONSE


Stavanger kl 0022 melding om en mann som er blitt banket opp av flere ukjente utenfor jernbanestasjonen. Mannen (40) har fått knekt nesen, fått knekt en tann i tillegg til flere slag. Er innlagt på SUS til observasjon. Gjerningsmennene er ikke pågrepet.

Stavanger: Aggressiv mann i 20 årene laget bråk på rutebuss. En med-passasjer fikk blant annet brillene sine knust. Politiet kjenner id på begge parter. Den fornærmede mannen (også i 20 årene) skal anmelde saken. De to skal etter det politiet kjenne til, ikke være bekjente.

Fra trafikken:

Sandnes: Mann i 40 årene kjørte i motsatt retning i Oalsgata. Han kunne heller ikke fremvise gyldig førerkort. Blir anmeldt for begge forhold.

Stavanger: Mann i 30 årene stanset av UP for å ha kjørt i 130 km/t i 90 sone. Både fører og passasjer mistenkes for å ha inntatt ulovlige stoffer. Begge sjekkes for dette i form av blodprøver.

Stavanger: Fartskontroll på Diagonalen. Fem forenklede forelegg og ett beslag av førerkort ble resultatet. Høyeste hastighet: 94 km/t i 60 sonen.

ANNONSE


Avatar

Written by

skred

Øver for å styrke skredberedskapen

politi

Nattens: svært berusede ungdommer på Jærhagen