in ,

Nattens: Mann slått ned

Slik var kvelden og natten i distriktet:

Det har vært en svært travel natt med mange ordensforstyrrelser og bortvisninger fra sentrumsområder. Det er til sammen 30 bortvisninger. Stavanger har 16, Haugesund 11, Sandnes 2 og Egersund 1. 10 personer sitter i arrest for fyll.

Stavanger kl 0022 melding om en mann som er blitt banket opp av flere ukjente utenfor jernbanestasjonen. Mannen (40) har fått knekt nesen, fått knekt en tann i tillegg til flere slag. Er innlagt på SUS til observasjon. Gjerningsmennene er ikke pågrepet.

Stavanger: Aggressiv mann i 20 årene laget bråk på rutebuss. En med-passasjer fikk blant annet brillene sine knust. Politiet kjenner id på begge parter. Den fornærmede mannen (også i 20 årene) skal anmelde saken. De to skal etter det politiet kjenne til, ikke være bekjente.

Fra trafikken:

Sandnes: Mann i 40 årene kjørte i motsatt retning i Oalsgata. Han kunne heller ikke fremvise gyldig førerkort. Blir anmeldt for begge forhold.

Stavanger: Mann i 30 årene stanset av UP for å ha kjørt i 130 km/t i 90 sone. Både fører og passasjer mistenkes for å ha inntatt ulovlige stoffer. Begge sjekkes for dette i form av blodprøver.

Stavanger: Fartskontroll på Diagonalen. Fem forenklede forelegg og ett beslag av førerkort ble resultatet. Høyeste hastighet: 94 km/t i 60 sonen.

Avatar

Jærnytt

skred

Øver for å styrke skredberedskapen

politi

Nattens: svært berusede ungdommer på Jærhagen