in ,

Nattens: Vår og russetid

Tjensvoll
Bil krasjet på Tjensvoll. Foto: leserbilde

Det er mai og russefeiringen preger natten:
Stavanger kl 0415; melding om slåsskamp på Storhaug. En mann i midten av 30-årene har kranglet med en gruppe russ. Ingen skadd og ingen sak for politiet. Partene får anmelde i ettertid om de ønsker.

Ålgård kl 0440; flere meldinger den siste timen om mye støy fra russen. Det spilles veldig høy musikk. Kun en buss igjen da patruljen kom til stedet. Den kjører derfra nå.

Sandnes kl 0031; bussjåfør i Hovebakken sliter med en overstadig ungdom han ikke får ut av bussen. Patrulje til unnsetning. Gutt 16 år kjørt hjem. Far kontaktet og informert om omstendighetene.

Randaberg kl 2310; melding om at en ambulanse skulle hjelpe en overstadig beruset russ. Flere andre russ ble ufine og sparket etter ambulansepersonellet. Patrulje til stedet. Den overstadig berusede ungdommen ble tatt med av ambulanse for sjekk. Politiet var i kontakt med de andre i russebussen og fikk strammet dem opp i forhold til oppførselen deres mot ambulansepersonellet.

Ruskjøring

Nærbø kl 0210; patrulje har stanset bil hvor fører mistenkes for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Fører er en kvinne i midten av 20-årene og hun anmeldes for kjøringen. Førerkortet ble beslaglagt.

Stavanger kl 0105; melding om bil som har krasjet på Tjensvoll. Fører ble sett løpende fra stedet. Uvisst om fører er skadd. Patruljer leter etter vedkommende.

Ålgård kl 2325; melding om to overstadig berusede jenter ved Ålgård skole. Jentene skal være 14 år gamle. Patrulje letter etter jentene, uten resultat. Kom i kontakt med moren til ei av jentene. Begge jentene skal nå være tatt hånd om og i god behold.

Gress/skogbrann på Lye

Time kl 2350; melding om gress/skogbrann på Lye. Brannmannskap og politipatrulje er på stedet. Brannen er slukket, det drives med etterslukking. Skal være ett område på ca 50 kvadratmeter som brenner. Foreløpig ukjent hva som er årsaken til at det startet å brenne.

Jærnytt

bussjåfør truet

Fra trafikken: bussjåfør sparket og truet med kniv

politiet

OP Nettroll skal forebygge hatefulle ytringer og trusler på nett