in ,

Nattens uteliv

Det var mye folk ute på byen i det fine været natt til søndag. Det førte også med seg ei mengde bortvisninger og arrestasjoner av fulle folk.

Stavanger: Melding om kvinne som har slått og spyttet på en dørvakt. Kvinnen er bortvist fra utestedet. Vakten vil anmelde saken.

Stavanger: Mann i 20 årene bortvist fra sentrum til i morgen tidlig. Slo til en jevnaldrende mann som vurderer anmeldelse.

Stavanger: Hissig mann i 50 årene gikk rundt i Bekkefaret og skreik og slo i biler. Bortvist fra stedet.

Sandnes: Melding om person som lusker i hage på Trones. Patruljer søker etter mannen uten resultat.

Stavanger: Mann (19) slått av en jevnaldrende mann inne på et utested. Gjerningsmannen ble bortvist fra stedet. Foreløpig uvisst om mannen blir anmeldt.

Stavanger: Mann (19) bortvist fra sentrum etter å ha slåss. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse og ble satt inn i arresten. To andre menn bortvist.

Stavanger: Mann i 30 års alderen observert urinerende i sentrum. Var ikke medgjørlig da politiet tok kontakt med ham og løp/gjorde motstand. Ble rabiat og måtte følges av flere politifolk inn i arresten. Blir anmeldt for urinering, ordensforstyrrelse og hindring av offentlig tjenestemann.

Stavanger: Mann i 20 årene ble slått ned inne på et utested. Gjerningsmannen (18) påtruffet av politiet på stedet. Både fornærmede, mistenkte og vitner ble avhørt. Mistenkte erkjente forholdet. Anmeldes og bortvises. Fornærmede ble tilsett av helsepersonell. Kunne gå hjem.

Stavanger: Kvinne i 20 års alderen satt i arrest da hun var ute av stand til å ta vare på seg selv. Hentet fra en fest i Hafrsfjord.

Sandnes: Hissig mannlig gjest i 30 årene nektet å forlate et utested. Fikk beskjed om å fjerne seg, – noe han gjorde.

Time: Mann i 20 årene som moret seg med å sparke til trafikkskilt i Bryne sentrum ble belønnet med en bortvisning.

Stavanger: To kvinner og en mann bortvist fra sentrum etter krangling og slåssing i kø på spisested.

Sandnes: To damer (30 og 60 år), og mann (34) bortvist fra sentrum grunnet dårlig oppførsel.

Stavanger: En meget beruset ung mann (19) anmeldes for ordensforstyrrelse og blir satt i arrest. Løp rundt i veibanen på Revheim og sparket i biler.

Stavanger: Kvinne i 40 års alderen satt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Stavanger: Mann (25) bortvist fra bensinstasjon i Bekkefaret. Var i krangel med flere andre.

Avatar

Jærnytt

nattens

Nattens: neonparty, branntilløp og mange bortvisninger

fartskontroller

Flere førerkortbeslag i dag