in ,

Nattens: travel natt, men godt gjennomført Bon Jovi konsert

Bon Jovi
Foto: Michael Zorn/Invision/AP

Politiet melder om en travel natt i distriktet. Ca 30 bortvisninger, en god del meldinger om berusede personer og andre ordensforstyrrelser.

ANNONSE


Stavanger, Jåttåvågen kl 0047: Bon Jovi konserten er nå slutt og stadion er tømt. Politiets innsatsleder på stedet meldte om godt gjennomført arrangement og er fornøyd både med publikum og arrangør. Kun noen få bortvisninger som følge av ordensforstyrrelser.

Stavanger kl 0145; melding om mye røyk fra Posthusgarasjen. Viste seg å være en røykgranat som var utløst. Ingen skade på noe. Uvisst hvem som har utløst denne.

Stavanger kl 2341; trafikkuhell i Bergelandstunellen. Skal være en taxi og en personbil involvert. Personbilen forsvant fra stedet før patruljen kom frem.
Klokken 00.26: Har funnet igjen bilen som stakk. Taxisjåfør skal være lettere skadd og er tatt med i ambulanse og kjørt til SUS.
Klokken 02:13: Politiet har nå kommet i kontakt med mannen i 30-årene som mistenkes for å ha kjørt bilen. Han mistenkes også for å ha kjørt bilen i beruset tilstand og blir fremstilt for blodprøvetaking på legevakten.

ANNONSE


Avatar

Written by

på taket

Nattens: bil på taket ved Kverneland

designpriser Kove

Hellvik-bedrift og Nærbø-designer kjemper om designpriser