in ,

Nattens: slåssing og bråk

Klepp kl 2320: melding om råning ved Europris. Mye bråk med biler, musikk og roping. Skal være tredje kvelden på rad dette skjer. Patrulje ble sendt til stedet og var i kontakt med rånerene. De lovet å dempe seg. Ingen flere meldinger etter dette.

Stavanger kl 2337: flere meldinger om mann som roper, skriker og knuser vinduer i en blokk på Eiganes. Politiet fikk raskt kontroll på mannen, som er i slutten av 40-årene. Mannen var blodig på hendene. Uvisst hva som har skjedd, men dette er mest sannsynlig rus-relatert.

Mannen ble hentet av ambulanse, da han trenger medisinsk tilsyn både i forhold til de blodige hendene og rusen. Pr nå uvisst hvordan mannen har fått blodet på seg. Kan ha sammenheng med vinduet som han har knust.

Nærbø kl 0052; melding om full slåsskamp på en låve. Flere patruljer til stedet, da situasjonen var veldig uoversiktlig. Flere kjenninger av politiet. Opplysninger om at de slo hverandre i hodet med øl-flasker. To menn pågrepet for å ha slåss. De ble kjørt inn i arrest.

En tredje person ble kjørt til sykehuset for undersøkelser. Uvisst om han var part i slåsskampen. Han ble senere på natten utskrevet fra SUS. Endte også i arresten, da han han var beruset og “nauden”. Politiet oppretter sak på slåssingen.

Bryne kl 0147: melding om svært beruset mann som forsøkte å ta seg inn på en adresse. Patrulje til stedet og kom raskt i kontakt med mannen. Var såpass beruset at han ble kjørt i arrest for avrusing. Blir også anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann. Oppførte seg ugreit.

Stavanger kl 0150: melding om slåssing i/ved en bil i Kannik. Patruljer til stedet og i kontakt med partene. Viste seg å være en ung mann som var i klammeri med familiemedlemmer. Avhør av partene ble tatt, gutten ble kjørt til en kamerat og politiet oppretter sak på forholdet.

Time kl 0343: melding om noen som lyste med lommelykt og laget bråk utenfor en pub på Frøyland. Patrulje til stedet og kom i kontakt med noen personer som var på vei vekk derfra i bil. Fører av bilen, en mann i slutten av 20 årene, mistenkes for å ha kjørt i beruset tilstand.

Fra trafikken

Sandnes: UP stanset en 18 år gammel gutt i trafikkontroll. Ble målt til 117 km/t i 90-sonen. Pga prikkbelastning ble hans førerkort beslaglagt.

Stavanger: UP stanset en bil i Storhaugtunellen. Ble målt til 77 km/t i 50-sonen. Fører, en mann i slutten av 40-årene, fikk sitt førerkort beslaglagt som følge av fartsovertredelsen.

Klepp kl 0434: patrulje kom over bil på Orstad, hvor fører mistenkes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Mannen, som er i begynnelsen av 30-årene, anmeldes og fikk sitt førerkort beslaglagt.

Avatar

Jærnytt

Trusselsituasjon

Trusselsituasjon på Dale

Roslandsånå

Søndag: Bil i Roslandsånå på Bryne