in ,

Nattens: slåssing med kniv på Bryne

Her er fredagens hendelser på Bryne:

Kl. 20.12 stanset UP en bil i Hetlandsgata, Bryne. Fører, en mann i 30 årene, kunne ikke framvise gyldig førerkort. I tillegg var han i besittelse av narkotika og nektet å oppgi personalia. Han anmeldes for forholdene.

Kl. 21.02 kom det melding om slåssing utenfor en ungdomsklubb på Bryne. En person skal ha vært observert med kniv. Uklart hvor mange som har vært involvert, og hvilken rolle de ulike har hatt. Politiet foretok søk i området og var i kontakt med vitner. Det ble ikke meldt om skadde personer.
Kl. 22.29: Politiet har pågrepet en gutt (18) mistenkt for trusler med kniv i forbindelse med slåssing. Det er foretatt avhør av vitner og fornærmede. Det pågår søk etter kniv. Hendelsen har skjedd i området ungdomsklubben mot Pizzabakeren på Bryne.

I Stavanger er det meldt følgende:

Kl. 20.34 kom det melding om røykutvikling fra rekkehus i Øvre Stokkavei. Alle beboerne skal være ute av huset. Brannvesenet har søkt gjennom boligen, og det har ikke vært noen brann. Det skal ha blitt brukt mye avispapir under peisfyring som har ført til all røyken. Ingen personskade i forbindelse med røyken.

Kl. 22.19 kom det melding om ei trafikkulykke på Våland. En person har blitt påkjørt, ukjent skadeomfang.

Jærnytt

stein

Overgrepssaken på Lye: Politiet har siktet en mindreårig gutt

politi

Nattens politilogg