in ,

Nattens politilogg

Her er hva Politiet meldte i natt:
Kl 23.15: Melding om at det ble utført skadeverk på parkerte biler i Seehusens gate i Stavanger. To mistenkte menn gikk fra stedet. Politiet avhørte melder og fikk en beskrivelse av de mistenkte. En av de mistenkte, en mann i 20 årene, ble påtruffet i sentrum kort tid etterpå. Han hadde da stjålet i en butikk. Han fremstod som ruset. Han ble innbragt til arresten. Anmeldt for skadeverk på to kjøretøy, da det var påført riper på disse.

Kl 00.10: Politiet stanset et kjøretøy i Pedersgata i Stavanger. Føreren, en mann i begynnelsen av 20 årene, fremstod som ruspåvirket. Nødvendige prøver tatt på legevakten. Førerkortet ble beslaglagt, og sak opprettet.

Kl 00.10: En politipatrulje stanset et kjøretøy i Haugåsveien i Stavanger. Føreren, en mann i 50 årene, hadde ikke gyldig førerkort. Mannen ble anmeldt.

Kl 01.10: En politipatrulje kontrollerte et kjøretøy på Madla. Føreren, en mann i 20 årene, fremstod som ruspåvirket. Nødvendige prøver ble tatt og førerkortet beslaglagt. Mannen ble anmeldt.

Kl 03.15: En politipatrulje kontrollerte et kjøretøy i Stemvegen, Klepp. Føreren, en mann i begynnelsen av 30 årene, hadde ikke gyldig førerkort. Mannen ble anmeldt.

Avatar

Jærnytt

Nattens: slåssing med kniv på Bryne

politi

Nattens: flere rusrelaterte hendelser