in ,

Nattens: Politiet rykket ut til høylytt oppussing

Stavanger kl. 23.20: gutt på 19 år er bortvist fra sentrum i 12 timer grunnet ordensforstyrrelse. Det er videre bortvist 6 unge menn fra sentrum etter at disse har vært involvert i flere slagsmål rundt omkring i sentrum, samt satt seg opp mot politiet. Ingenting tyder på at noen har blitt skadet. Samtlige bortvist i 12 timer.

Sandnes kl. 0010: Politiet kom over en mann som urinerte i all offentlighet i området Ruten. Mannen, som er i 40 årene, anmeldes for forholdet.

Stavanger kl. 00.19: melding om høy musikk fra en adresse på Boganes. Politiet til stedet og gav en kvinne i 60 årene pålegg om å skru av musikken.

Sandnes kl. 00.30: melding om mulig pågående innbrudd i Langgata. Politiet er på stedet og i kontakt med melder. Uklart om noen har brutt seg inn, politiet foretar undersøkelser.
Kl 0047: Politiet har vært i kontakt med to personer som jobber inne i en butikk, alt ok. Dører til butikker i nærheten er lukket og låst. Politiet avslutter på stedet.

Stavanger kl. 00.52: melding om pågående oppussing i en bolig på Tasta, til sjenanse for naboer som forsøker å sove. Politiet til stedet og gav mann i 30 årene pålegg om å holde ro resten av natten.

Sandnes kl. 01.08: melding om høy musikk fra en bolig på Austrått. Politiet har vært på stedet og gav den kvinnelige beboer i 20 årene pålegg om å holde ro til kl. 08.

Jærnytt

Årets produkt

Stavanger-porselen kåret til årets produkt

mann stakk av

To alvorlige fartsovertredelser på Solasplitten