in ,

Nattens: mann ranet i Sandvedparken

Foto: leserbilde

Slik var natt til søndag

Sandnes 0149: Mann sier han er ranet for penger og flere telefoner. Politiet er i kontakt med mannen, og han sier forholdet har skjedd i Sandvedparken. Gjerningsmenn skal være 3 personer av utenlandsk opprinnelse. Politiet tar avhør av fornærmede samt sjekker området i Sandvedparken hvor fornærmede sier han ble ranet. Fornærmede har ikke så mye mer beskrivelse enn at gjerningsmenn skulle være i 25 – 30 års alderen og av utenlandsk opprinnelse. Sak opprettes. Fornærmede er på legevakten.

Bryne 2324: Kranglete gjest på et utested. Politiet på stedet. Mann 36 bortvist etter å ha kranglet med både gjester, vakter og politi.

Stavanger 2358: 3 menn bortvist fra sentrum. Politipatrulje kom over de 3 mens de var i ferd med å begynne å sloss. De 3 er i 19, 19 og 20 år.

0013: Ordensforstyrrelse på bar på Nærbø. Skal være en som er slått. Vektere har kontroll, politiet er på vei til stedet. Kl 0045: Politiet er på stedet, oppretter sak og avhører fornærmede. Mistenkte er gått, men navngitt.

Bryne: Det er stjålet en sykkel fra Thime stasjon. Sykkel er beskrevet som “trehjuling”. Sykkel er grønn, og er hjelpemiddel som melder er avhengig av grunnet sykdom. Evt observasjoner meldes til politiet.

Stavanger 0111: Politiet anmelder en mann 24 år for mistanke “Pirattaxi” kjøring. Bile mistenkte kjørte avskiltet på stedet. Sak opprettet.

Sandnes 0300: Politiet kontaktet av en mann som blør fra nesen. Sier han er blitt skallet ned inne på et utsted. Kjørt til legevakt. Politiet oppretter sak.

Sandnes 0305: Politiet fikk melding fra Buggelandstunet om en kvinne som begikk skadeverk. Politiet er på stedet og har kontroll på kvinnen. Politiet har snakket med vitner på stedet. Kvinne anmeldt for å ha knust en ute-lampe og borttatt noe gjenstander fra 2 forskjellige adresser.

Avatar

Jærnytt

Rebakken

Boligbrann i Rebakken i Stavanger

Boligbrann

Tre til sykehus etter boligbrann