in ,

Nattens: Mann knivstukket i halsen

FOTO: Jærnytt

Generelt travel natt til søndag. Mange ordensforstyrrelser og bortvisninger fra ulike steder i distriktet

ANNONSE


Stavanger, Storhaug kl 0515. Politiet har mottatt melding fra SUS om at en mann er kommet til akuttmottaket etter å ha blitt knivstukket i halsen. Politiet jobber med hendelsen, og har satt av store ressurser til saken. 

Bryne, i nærheten av Shell Bryne kl. 0343. Melding om trafikkuhell. To biler involvert, men ser ikke ut for å være personskade. Den ene føreren/bilen har sladdet ut av rundkjøring og truffet en drosje. Føreren av bilen som sladdet, ble fratatt førerkortet på stedet. Fører av drosje kjørt til legevakt for sjekk. Sak opprettes

Randaberg: Politiet fikk melding om vinglete kjøring og ved et tilfelle måtte en bil svinge unna for å unngå kollisjon. Politiet oppsøkte fører av bilen, mann i 80 årene. Førerkortet hans ble beslaglagt i forvaltningssporet.

Stavanger: Mann i slutten av 20 årene nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Kom med muntlige trusler om å drepe politibetjentene. Han var ruset. Innsatt i arrest. Anmeldt.

Sandnes, Lura kl 0232: UP har hatt laserkontroll, 6 forenklede forelegg utferdiget. Høyeste hastighet var 83 km/t i 60 sone.

ANNONSE


fartskontroller

Nattens: mann nedslått i Stavanger

brettspill

Står klar til å sende miljøspill til 243 Rogaland-skoler