in ,

Nattens: mange bortvist etter fyll og bråk

I løpet av natten er 14 menn og 1 dame bortvist fra sentrum i Stavanger, Sandnes og Bryne pga beruselse og ordensforstyrrelser. 12 av bortvisningene var i Stavanger.

Stavanger kl. 2031: Melding om en person skal være slått ned i Steinkargata. Fornærmede tilses av ambulanse på stedet. Politiet leter etter gjerningspersonene. Fornærmede tas med til legevakt. Sak.

Stavanger kl. 2048: Melding om at en person er slått i hodet med flaske på et utested i sentrum. Fornærmede ble truffet av en flaske som kom “flygende” gjennom luften. Ingen som vet hvem som har kastet. Fornærmede fått en kul og rift i hodebunnen.

Sandnes kl. 2340: Melding fra vekter på et privat arrangement i Holbergs gate at de hadde behov for bistand av politiet. De hadde mistet kontroll over et alkoholfritt arrangement for dem som blir russ om to år. Det var meldt om flere berusede ungdommer og slåssing der. Politiet bistod med å avvikle arrangementet. En gutt, 17 år, ble bortvist fra stedet og sentrum til lørdag morgen.

Stavanger kl. 2345: Melding om at en mann knuste et vindu og kastet flasker ut i veibanen i Wessels gt. Politiet rykket ut og fikk kontroll på mistenkte, mann 36 år. Han var beruset og hissig. Han ble innbragt til arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Sandnes kl. 2331: Melding om trafikkuhell i Solaveien. En mopedbil har kjørt inn i en hage. Flere personer har stukket fra stedet. Politiet og helse er på stedet. Politiet har kontroll på fører av mopedbilen, gutt i tenårene. Han fremstår som beruset. Blir fremstilt på legevakten for blodprøve. Førerkortet til mistenkte, som han hadde fått utstedt 08.10.21 ble beslaglagt. Han ble avhørt med verge til stedet. Erkjente forholdet. Mopedbilen ble inntauet og sak opprettet.

Stavanger kl. 0120: To menn, 19 og 20 år, som tidligere på kvelden hadde blitt bortvist fra et utested pga ufin oppførsel i beruset, ble påtruffet i sentrum senere på natten. De var da i besittelse av noen gjenstander som de hadde stjålet fra et utested. De blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet samt at utestedet vil anmelde dem for tyveriet.

Stavanger kl. 0121: Mann (21) ble innbragt til arresten etter å ha vært involvert i slagsmål/ krangel med en jevnaldrende mann. Idet mistenkte ble innsatt i arrest urinerte han ut celledøren. Anmeldt.

Stavanger kl. 0145: Melding om at en mann laget bråk og var i klammeri med vaktene på et utested. Han stakk fra stedet. Mistenkte, mann (27) ble påtruffet senere på natten og innbragt til arresten pga beruselse. Mistenkte var besittelse av mindre mengder narkotika. Anmeldt.

kl. 0146: Melding fra vitner om at en beruset mann hadde satt seg inn i en bil og kjørt av gårde etter å ha gått av toget på Vigrestad. Han var hissig og hadde truet med å kjøre ned folk i området. Politiet påtraff nevnte bil og fører. Mistenkte, mann (20) blåste til godt over lovlig verdi i alkometeret. Nødvendige prøver tatt. Førerkortet hans ble beslaglagt. Politiet avhørt flere vitner til hendelsen. Mistenkte ble pågrepet og innsatt i arrest. Sak opprettet.

Stavanger kl. 0150: En politipatrulje stanset et kjøretøy i Lervig. Fører, mann i begynnelsen av 20 årene, kunne ikke fremvise gyldig førerkort. Sak opprettet.

Stavanger kl. 0223: Utløst innbruddsalarm i bolig i Theodor Dahls gate. Politiet var raskt på stedet og konstaterte at det var brutt opp en dør. En mann (36) ble pågrepet av politihunden Isaf ved Eiganes gravlund. Det er uvisst om det er borttatt noe fra stedet. Sak opprettet.

Stavanger kl. 0413: Melding om innbrudd i en butikk i et kjøpesenter i sentrum. Det var knust et vindu i butikken. En person var sett løpende fra stedet. Han hadde fått med seg klær. Politiet søkte etter mistenkte uten resultat. Sak opprettet.

Jærnytt

Tina Birgitte

Forventer at etterforskningen vil ta tid

ordensforstyrrelser

Nattens: forsøkte å handle med stjålet kort