in ,

Nattens: jente anmeldt for falsk melding

Her er nattens politilogg:

Klepp kl 18; jente i begynnelsen av 20 årene meldte at hun ble utsatt for vold fra sin bror. Patrulje ble sendt. Hun opplyste å ha blitt slått flere ganger. Før de kom frem, innrømmet jenta i telefonen at det hele bare var oppspinn. Patrulje kjørte frem og kom i kontakt med henne. Hun opplyste at hun hadde ringt inn denne meldingen fordi hun kjedet seg. Hun blir anmeldt for falsk melding.

Stavanger: Mann i 30 årene ble i 2215-tiden stanset kjørende på Vestre Platå, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt.

Stavanger: Mann i slutten av 20 årene pågrepet og satt i arrest etter å ha utøvd skadeverk på biler på Hundvåg, samt for å ha spyttet mot en politimann. Sistnevnte smatt så vidt unna klysa og unngikk å bli truffet. Mannen blir også anmeldt for kroppskrenkelse.

Stavanger: 18 årig kvinne tatt med inn på politistasjonen, ute av stand til å ta vare på seg selv.

Stavanger: Mann (19) bortvist fra sentrum til i morgen tidlig, grunnet knuffing/dårlig oppførsel på utested.

Sandnes: Ung beruset mann (16) påtruffet i sentrum. Barnevernsvakten og foreldre kontaktet. Hentet og kjørt hjem.

Stavanger: Mann (20) bortvist fra sentrum til søndag morgen kl. 0800. Oppførte seg kverulerende på utested, og oppførte seg generelt dårlig. Mannen var (selvsagt) beruset.

Stavanger: Kvinne (18) bortvist fra sentrum etter å ha vært i håndgemeng med en annen kvinne i 20 årene.

Stavanger: Beruset mann (18) bortvist fra sentrum til kl. 0800. Var i klammeri med dørvakter på utested.

Stavanger: En meget beruset mann (21) bortvist fra sentrum.

Stavanger: Mann i 40 årene anmeldes for piratvirksomhet. Mistenkt for å kjøre passasjerer uten å inneha drosjeløyve. Nektet for dette. Bilen ble avregistrert på stedet og mannen har fått bruksforbud på bilen som han hadde lånt av et familiemedlem.

Stavanger: To menn i 20 årene havnet i et basketak på spisested i sentrum. Den ene ble slått i nesen av den andre. Sak opprettes.

Stavanger: Gutt (16) overlatt til sin familie og barnevernsvakten etter at han kom i kontakt med en politipatrulje som mistenkte at han var ruset på narkotika. Mistanken ble bekreftet etter urinprøve.

Stavanger: Mann i 30 årene bortvist fra sentrum til kl. 08. Han var verbalt ufin med flere personer på stedet der han oppholdt seg.

Stavanger: Mann (19) anmeldt for ruskjøring, bæring av kniv på offentlig sted, og kjøring uten gyldig førerkort. Stanset i Schankeholen kl. 0200.

Stavanger: Litt over klokken 05 mottok politiet melding om at en drosjesjåfør ble frastjålet brillene sine. En mann nappet dem av sjåførens nese inne på en bensinstasjon. Hva gjerningsmannen skulle med et par vilkårlige progressive briller er uvisst. Negativt søk etter mannen.

Avatar

Jærnytt

Laerdal Global Health

Laerdal Global Health fikk DOGA Hedersmerket

skoleskyting

Seks videregående skoler har mottatt 13 trusler om skoleskyting