in ,

Nattens: full mann funnet sovende i blomsterbed

Det har vært en travel natt i distriktet, med en god del ordensforstyrrelser. Ca 15 personer bortvist fra sentrumskjernene, med hovedvekt på Stavanger sentrum.

Stavanger kl 2112: melding om en person som hopper på biler utenfor Atlantic. Det er uklart hva som er foranledningen. Politiet pågriper en 29 år gammel mann som kjøres til arrest.

Sandnes kl 2323; melding om innbrudd på Figgjo. Tyven skal ha rispet beboer i armen med kniv. Kun overfladiske risp. Kjøres legevakt for sjekk. Så vidt politiet vet er der ingen relasjon med tyv og beboer. Flere politipatruljer har søkt etter gjerningsmann, uten resultat. Mistenkte, mann i 30-årene, ble senere på natten pågrepet uten dramatikk. Han ble innsatt i arrest.

Stavanger kl 23. Flere meldinger om fest som har gått over styr på Våland. Mange overstadig berusede ungdom, fyrverkeri som ble skutt opp, mye skrik og skrål. Patruljer ble sendt. Ungdommene stakk til alle kanter. Var i kontakt med far til jente som hadde hatt fest. Ok der nå.

Stavanger kl 2340; patrulje kom over fest på Storhaug. Ca 80-90 ungdommer. Patrulje var i kontakt med flere av dem, de fleste mindreårige. Festen ble avsluttet og patrulje snakket med han som bor på adressen.

Bryne kl 0153; en person har blitt skallet ned inne på ett utested. Har vært bevisstløs. Ambulanse er på vei. Patruljen forsøker nøste i hva som har skjedd.

Sandnes kl 0554; melding om mann som ligger i ett blomsterbed og sover. Mannen er uten sko og yttertøy. Patruljen fikk raskt kontroll på ham. Han er veldig full og kald, men våken. Blir tatt hånd om av ambulanse. Mannen kviknet etter hvert til på legevakten og ble noe utagerende. Nektet å etterkomme helsepersonellets beskjeder og ble et ordensproblem. En patrulje kjørte ham hjem da han verken hadde sko eller jakke på seg.

Avatar

Jærnytt

Kontroll på Ålgård

Kontroll på Ålgård

Påkjørsel bakfra på Sele

Påkjørsel bakfra på Sele